Už vás omrzely běžné omáčky? Vyzkoušejte exotické švestkové čatní. Můžete si jej dát také ke smaženému sýru.
|
Už vás omrzely běžné omáčky? Vyzkoušejte exotické švestkové čatní. Můžete si jej dát také ke smaženému sýru.
|
![]() |
Porce
600 g čatní
|
![]() |
Doba přípravy
30 minut
|
![]() |
Doba vaření
10 minut
|
Pokyny
- Švestky omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme.
- V kastrole si na olivovém oleji osmahneme pokrájenou cibuli s česnekem, přihodíme vypeckované švestky a zbytek ingrediencí.
- Čatní naplníme do skleniček, které zavíčkujeme a obrátíme vzhůru dnem. Výborné je nejen k masu, ať grilovanému nebo pečenému, doporučujeme také jako přílohu k sýrům.