Recepty: Česká

Marokánky

Marokánky

Marokánky patří k oblíbenému vánočnímu cukroví. A stejně jako má každý svůj osvědčený recept na linecké cukroví a vanilkové rohlíčky, také...
Celý článek

Kroupy ve vývaru

Kroupy vařené ve vývaru

Nejvíce se v kuchyni používají ječné kroupy. Vyrábějí se tak, že se odstraní vrchní slupky a zůstane jen střed. Tyto kroupy jsou bílé a při vaření...
Celý článek

Podmáslový chléb

Podmáslový chléb

Není nad domácí čerstvě upečené pečivo! Domácí chléb může mít řadu chutí a každá se hodí pro jinou příležitost. Tentokrát jsme upekli chléb...
Celý článek

Hlívová dršťkovka

Hlívová dršťkovka

V kuchyni se připravuje čerstvá hlíva tak, jako jiné houbové pokrmy – skvěle chutná v omáčkách nebo v polévkách. jendu takovou si můžete připravit...
Celý článek

Bílý boršč

Bílý boršč

Když se řekne boršč, většina z nás si představí boršč z červené řepy, který je velmi rozšířený snad ve všech zemích východní Evropy. Tato...
Celý článek

Zázvorová limonáda

Zázvorová limonáda

Většina z nás zná zázvorový čaj, který nám pomáhá udržet si pevné zdraví v období chřipek. Dnes vám ale představíme recept na vynikající zázvorovou...
Celý článek

Chia pudding

Chia puding

Výhodou chia semínek je, že nemají žádnou specifickou chuť, a proto je můžeme přidat téměř do všech pokrmů, nápojů, pečiva, jogurtů, smoothie,...
Celý článek

1 2 3 45