Špenát z mladých kopřiv
Pokud jste někdy měli možnost otevřít staré české kuchařské knihy, zjistíte, že sezónní potraviny byly velmi často využívané. Mezi jednu z nich...
Celý článek
Pokud jste někdy měli možnost otevřít staré české kuchařské knihy, zjistíte, že sezónní potraviny byly velmi často využívané. Mezi jednu z nich...
Celý článek
Tip na rychlý oběd nebo večeři? Vyzkoušejte kuskus s rybou podle světoznámého šéfkuchaře Jamieho Olivera. Pochutnají si všechny mlsné jazýčky!
Celý článek
Zelenina má mnoho chutných podob a kombinací a s příchodem jara si můžeme opět začít více užívat čerstvé a sezónní zeleniny. Naprosto nepřekonatelná...
Celý článek
Za touto hříšnou sladkostí stojí opět francouzská dovednost a vynalézavost, respektive skvělý nápad francouzsko-amerického cukráře Dominiqua Ansela....
Celý článek
Kočičí tanec – pod tímto tajemným názvem se skrývá staročeské jídlo, které je známé v různých kombinacích. V některých krajích se jedná o...
Celý článek
S velikonočním obdobím se pojí nejen mnoho sladkých, ale i slaných receptů. Jedním ze symbolů Velikonoc a jara je zelená barva, I proto bývají součástí...
Celý článek
Ryby bychom ideálně měli do jídelníčku zařadit 2 - 3x týdně. Ideální tip na rychlou večeři je pak bílá ryba - pangas se špenátem. Chutná výborně...
Celý článek
Na dobré jídlo je třeba si občas počkat. Stejně tak tomu je i u zavináčů z bílých ryb, které si v naší české kuchyni tak rádi připravujeme. Skvěle...
Celý článek
Špízy nemusí být jen otázkou letního grilování, jsou skvělou možností, jak zpestřit jídelníček i v zimě. Zkoušíte-li rádi exotické chutě, zapomeňte...
Celý článek
Nejchutnější letní ovoce - jahody, nemusíte pouze zavařovat do marmelády, ale připravte si s nimi lahodný nadýchaný dezert, který je velmi lehký na...
Celý článek
Jednou z tradic, kterou máme spojenou s Velikonocemi, je pečení velikonočního beránka. Variant a možností existuje snad nepočítaně. Velikonočního beránka...
Celý článek