Články

Rybí speciál: Candát

Tento díl seriálu Rybí speciál je věnován candátovi, který je v gastronomii velmi oblíbenou rybou pro její jemné maso a malé množství kostí. Candát...
Celý článek

Chlorella

Chlorella je velmi ceněná pro své výživové vlastnosti a předpokládaný pozitivní efekt na naše zdraví. Co je chlorella? Jaké má zdravotní benefity...
Celý článek

Rybí speciál: Pstruh

Pstruh obecný - latinsky Salmo trutta, slovensky Pstruh obyčajný, anglicky Trout a německy Forelle. Pstruh je oblíbenou rybou pro různé kuchyňské úpravy....
Celý článek

Spirulina na talíři

Spirulina (Arthrospira) je jednou ze zelených potravin, které bývají označovány za superpotraviny, tedy potraviny s mimořádně vysokým obsahem zdraví prospěšných...
Celý článek

1 2 3 73