• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Soutěže a kvízy
  • Vaše recepty
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Články

Originální články o vaření, zdraví, třídění a recyklaci odpadu nebo trvalé udržitelnosti na Jakvkuchyni.cz.

Kupujeme, skladujeme a zpracováváme okurky. Jak na to? 
Články

Kupujeme, skladujeme a zpracováváme okurky. Jak na to? 

Posted on 5. 8. 20223. 8. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Proč by se okurky měly pravidelně objevovat v našich jídelníčcích? Jak poznáme zralou a čerstvou okurku? A co vše můžeme z okurek v kuchyni připravit?…
Proč je dobré zapojit děti do přípravy svačin na výlety? 
Články

Proč je dobré zapojit děti do přípravy svačin na výlety? 

Posted on 28. 7. 20223. 8. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Na výletech dokáže dětem i dospělým pěkně vyhládnout. Příprava svačin na výlety je tak ideální příležitostí, jak spolu trávit čas, který efektivně využijeme. S dětmi…
Seriál Těstoviny: sladké těstovinové mámení
Články

Seriál Těstoviny: sladké těstovinové mámení

Posted on 25. 7. 202225. 7. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Těstoviny používáme jako přílohu či hlavní chod v našem jídelníčku běžně. V tomto dílu seriálu Těstoviny se budeme věnovat přípravě “sladkých těstovin”. Jaké těstoviny se…
Kupujeme, skladujeme a vaříme rajčata. Jak na to? 
Články

Kupujeme, skladujeme a vaříme rajčata. Jak na to? 

Posted on 22. 7. 202227. 7. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Rajčata k nám doputovala až ze Střední a Jižní Ameriky. Z jakého důvodu bychom je měli pravidelně jíst, jak poznat kvalitní rajčata a tipy a…
Vaříme a hurá na výlet! Léto - co jíst a pít?
Články

Vaříme a hurá na výlet! Léto – co jíst a pít?

Posted on 14. 7. 202227. 7. 2022 by Jakvkuchyni.cz
V létě trávíme nejvíce času venku, ať už vyrážíme na dlouhé procházky do přírody, opalujeme se u vody, nebo se procházíme ve vlahém večerním vánku,…
Zmrzlina: od velbloudího mléka až po nejoblíbenější dezert
Články

Zmrzlina: od velbloudího mléka až po nejoblíbenější dezert

Posted on 5. 7. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Zmrzlinu konzumovali již staří Peršané, Egypťané a Řekové. V oblibě ji měli také Mongolové a Číňané. Podívejme se, kdo zmrzlinu vyrobil poprvé a jaká byla…
Aronie aneb zdravé bobule - 1080x1080 - foto
Články

Aronie aneb zdravé bobule černého jeřábu

Posted on 29. 6. 20225. 7. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Tmavé bobule s nahořklou chutí arónie jsou plné zdraví prospěšných látek. Jaké má černý jeřáb účinky na zdraví? Jak aronie zpracovat a recept na aroniovou…
Seriál Těstoviny: těstovinové saláty
Články

Seriál Těstoviny: těstovinové saláty

Posted on 25. 6. 20225. 7. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Těstovinové saláty se těší velké oblibě, a to zejména v letních měsících. Mohou být připravené v teplé i studené variantě, můžeme si je dát jako…
Kupujeme, skladujeme a vaříme cuketu
Články

Kupujeme, skladujeme a vaříme cuketu

Posted on 24. 6. 20225. 7. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Sláva italským šikovným ručičkám! Proč? Právě v Itálii vyšlechtili cukety. Zeleninu, ze které můžeme připravovat výborné a zdravé pokrmy. Proč bychom ji měli pravidelně zařazovat…
Vše o nadýchaných koblihách a recept na Jakvkuchyni.cz
Články

Vše o nadýchaných koblihách a recept na Jakvkuchyni.cz

Posted on 22. 6. 20225. 7. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Kynuté těsto lehké jako vánek rozplývající se na jazyku plněné lahodnou marmeládou. Navrchu křupavá kůrka zlatavého těsta posypaná cukrem s vanilkovou příchutí – tahle kombinace okouzlí…
Rakytník řešetlákový a jeho účinky a využití nejen v kuchyni
Články

Rakytník řešetlákový a jeho účinky a využití nejen v kuchyni

Posted on 2. 6. 202227. 7. 2022 by Jakvkuchyni.cz
Rakytník řešetlákový je vytrvalý keř, který obsahuje spoustu zdraví prospěšných látek. Hojne se proto po staletí používá v kuchyni, ale také třeba při výrobě rakytníkového…

Navigace pro příspěvky

Page 1 Page 2 … Page 79 Next Page

Nejčtenější články

  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni
  • Vyborne-kvasaky-nesmi-doma-chybet_
    Kvašáky doma nesmí chybět! Jak si je jednoduše vyrobit?
  • ovoce-děti-lívance1
    Jaká jídla jsou nevhodná pro batolata a děti od 1- 4 let
  • postupne-zavadeni-prikrmu_jak-na-to
    Postupné zavádění příkrmů – jak na to?
  • brambory_titulka
    Můžeme jíst naklíčené brambory?
  • veprove-titulka
    Jak správně vařit, dusit a péct maso?

Hodí se Vám do kuchyně

Samolepky pro kořenky: Nepřehlédnutelný styl

Samolepky pro kořenky: Nepřehlédnutelný styl

Chcete do své kuchyně vnést nový svěží look? Stačí uspořádat koření, přesypat je do krásných kořenek a vybrat si z našich nálepek ve třech různých dekorech.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2022 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...