Vepřové koleno na černém pivu

Vepřové koleno na černém pivu

Už na první pohled vypadá skvěle - šťavnaté a měkké maso s dokřupava opečenou kůží a výraznou pivní chutí! Tento recept na vepřové koleno na černém pivu potěší každého milovníka poctivé kuchyně. Připravte si doma vepřové koleno na černém pivu podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Špaldová zeleninová polévka

Špaldová zeleninová polévka

Zdravá, barevná a sytá. Špaldová zeleninová polévka je ideální jako lehký oběd nebo vydatná večeře do chladnějších dnů. Díky špaldovým zrnům tato polévka skutečně zasytí a přitom zůstane lehká. Připravte si lahodnou špaldovo-zeleninovou polévku s bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Cuketový krém s parmazánem a slaninovým chipsem

Cuketový krém s parmazánem a slaninovým chipsem

Co s přebytky cukety? Vyzkoušejte jemnou letní polévku, která bude chutnat dětem i dospělým! Cuketový krém se díky bramborám krásně zjemní a její chuť skvěle doplní parmazán a o kontrast chutí se postará slaninový chips. Připravte si rychlou a jednoduchou polévku plnou skvělých chutí podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Caesar salát

Caesar salát

Stálice mezi saláty je caesar salát, který je jednoduchý, ale chuťově výrazný! Jeho základem je křupavý římský salát, výrazná zálivka s ančovičkami, krutony a parmazán. Je snadné si ho připravit doma – originál obsahuje kuřecí maso a slaninu, ale caesar salát chutná dokonale i bez nich! Zkuste ho podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Květákové rizoto s parmazánem

Květákové rizoto s parmazánem

Pro ty, kdo ještě neslyšeli o tomto květákovém rizotu, je nejvyšší čas to napravit! Tento lehký, bezmasý a přitom krémový pokrm si všechny získá svou jednoduchostí i chutí. Ať už jako rychlý oběd nebo zdravá večeře, tohle rizoto určitě nezklame! Připravte si květákové rizoto s parmazánem a bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz.
Poctivý zeleninový vývar

Poctivý zeleninový vývar

Základem mnoho pokrmů je kvalitní zeleninový vývar, jako výživná polévka obstojí ale i sám o sobě. Připravte si domácí lahodný vývar uvařený z kořenové zeleniny, pórku, česneku a bylinek podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Vepřové medailonky s krémovou žampionovou omáčkou

Vepřové medailonky s krémovou žampionovou omáčkou

Rychlé, ale přitom dokonale lahodné jídlo pro každou příležitost! Vepřové medailonky v krémové žampionové omáčce připravíme během pár minut a s minimem surovin. Připravte si vepřové medailonky na krémové omáčce se žampiony a bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Bageta s bylinkovým máslem

Bageta s bylinkovým máslem

Křupavá bageta a voňavé bylinkové máslo – tohle je kombinace, která nikdy nezklame! Domácí pečivo není na přípravu tak složité, jak se může zdát, a odměnou je dokonalá vůně i chuť. Připravme si jednoduché bagety a máslo, které si zamilují děti i dospělí podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Svěží salát s cizrnou, avokádem, fetou a zeleninou inspirovaný řeckou kuchyní. Ideální lehký oběd nebo rychlá večeře. Recept na Jakvkuchyni.cz.

Salát s cizrnou a avokádem

Tento salát nás přenese až do slunného Středomoří! V receptu je kombinace šťavnatých rajčat, křupavé okurky, jemné cizrny, krémového avokáda a slané fety. Skvělé jako lehký oběd, rychlá večeře nebo pohoštění pro hosty. Hodí se i jako příloha ke grilovaným masům. Vyzkoušejte tento recept na salát s cizrnou, avokádem, balkánským sýrem a bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Vepřová panenka s bylinkovým máslem

Vepřová panenka s bylinkovým máslem

Vepřová panenka je skvělá volba, když chceme připravit rychlé a přitom efektní jídlo. Díky bylinkovému máslu bude maso šťavnaté, voňavé a jemné. Podáváme ji s bramborami a opečeným chřestem nebo fazolkami. Připravte si lahodnou a šťavnatou vepřovou panenku s bylinkovým máslem, opečenými bramborami a chřestem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Hovězí roláda se špenátem, slaninou a sušenými rajčaty

Hovězí roláda se špenátem, slaninou a sušenými rajčaty

Tento recept je perfektní volbou pro slavnostní oběd i rodinnou večeři. Kombinace šťavnatého masa, voňavé slaniny, jemného špenátu a nasládlých rajčat tvoří náplň, která roládě dodá šťavnatost i výraznou chuť. Zkuste ji podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!