Recepty: sůl

bigoš

Bigoš

Bigoš Bigoš je tradičním jídlem ze zelí a masa, které se připravovalo většinou v zimním období pro zahřátí organismu na dlouhých a vyčerpávajících...
Celý článek

Zavařené okurky

Domácí kvašáky

Pro kvašáky si můžeme zaběhnout do obchodu, nebo si udělat domácí. Není na tom nic těžkého a ten pocit, když jíme vlastní kvašáky a navíc víme,...
Celý článek

Lepenice

Lepenice

Lepenice je bramborová kaše s dušeným kysaným zelím, která se skvěle doplňuje například se sekanou.
Celý článek

Zelné karbanátky

Zelné karbanátky

Také patříte k těm, kteří mají rádi zelné placičky nebo karbanátky v jakékoli podobě? Karbanátky jsou českou klasikou a kromě klasických karbanátků...
Celý článek

Celestínské nudle

Celestýnské nudle

Celestýnské nudle řadíme mezi typické rakouské zavářky. Hodí se snad do všech čirých polévek a jejich příprava je velmi jednoduchá.
Celý článek

Játrové knedlíčky

Játrové knedlíčky

Játrové knedlíčky patří mezi nejoblíbenější vložky do polévky. Navíc obsahují mnoho vitamínů prospěšných pro naše tělo.
Celý článek

Španělský ptáček

Španělský ptáček

Španělského ptáčka, který nemá ve skutečnosti se Španělskem vůbec nic společného, si dopřeje jednou za čas každý z nás. Usuzujeme tak alespoň...
Celý článek

1 2 3 43