Zavináče z pangase
Na dobré jídlo je třeba si občas počkat. Stejně tak tomu je i u zavináčů z bílých ryb, které si v naší české kuchyni tak rádi připravujeme. Skvěle...
Celý článek
Na dobré jídlo je třeba si občas počkat. Stejně tak tomu je i u zavináčů z bílých ryb, které si v naší české kuchyni tak rádi připravujeme. Skvěle...
Celý článek
Červenou řepu nemusíme využívat pouze jako součást hlavních pokrmů. S její pomocí dokážeme vykouzlit i neobvyklé občerstvení k vínu či pivu. Přinášíme...
Celý článek
Červená řepa patří do našich jídelníčků již od pradávna. A to nejen díky skvělé chuti, ale i kvůli jejím zdravým účinkům. Řepu nejčastěji...
Celý článek
Batáty, neboli sladké brambory, jsou kořenové hlízy rostliny povijnice batátové. V posledních letech se u nás staly velmi oblíbenými. Chutnají totiž...
Celý článek
Je tolik způsobů, jak připravit kuře a přeci mohou překvapit. Kuře chutná skvěle s bylinkami a nejrůznějším kořením. Vyzkoušeli jste jej někdy s...
Celý článek
Kachní maso je velmi oblíbené a lze ho připravovat na různé způsoby. Většina z nás si s velkou pravděpodobností vzpomene nejdříve na klasiku v podobě...
Celý článek
Hlíva ústřičná patří mezi houby, které má mnoho z nás v oblibě. A i když to na první pohled nevypadá, má mnoho pozitivních účinků na naše zdraví....
Celý článek
Pečené kuře je klasikou. Chceme-li ho zkusit ozvláštnit, můžeme ho upéct na citronech. Vneseme si tak domů kousek léta. Vůně a chuť rozmarýnu a citrónu...
Celý článek
Léto je kromě jiného “obdobím cuket”. Ty získaly v poslední době na oblíbenosti zejména díky své variabilitě. Cukety lze použít při grilování,...
Celý článek
Tuto omeletu můžeme nachystat ke snídani, k obědu i k večeři. V každém případě dobře zasytí a pochutnáme si.
Celý článek
Až budeme přemýšlet, co dobrého tento víkend nachystáme rodině k nedělnímu obědu, určitě stojí za to vyzkoušet “divoké kuře”.
Celý článek