Angreštové čatní


Máte rádi angrešty? Pokud ano, budou se vám líbit naše recepty a pokud nejste příznivci těchto nakyslých „chlupatých“ bobulek, tak v našem čatní si ho zamilujete.
Máte rádi angrešty? Pokud ano, budou se vám líbit naše recepty a pokud nejste příznivci těchto nakyslých „chlupatých“ bobulek, tak v našem čatní si ho zamilujete.
Porce
500 g čatní
Doba přípravy
30 minut
Doba vaření
1,5 hodiny
Suroviny
    angrešt 1kg
    cibule 2ks
    česnek 1stroužek
    hořčice 1lžička
    chilli 1ks paprička
    rozinky 100g
Pokyny
  1. Většinu ingrediencí smíchejte, vedle si nechte pouze rozinky, sůl, cukr a cca ½ octa, takto připravenou směs přiveďte k varu, poté snižte plamen a na mírném ohni duste pod pokličkou asi hodinu.
  2. Poté přidejte zbylé suroviny, a ještě hodinu duste.
  3. Takto připravenou směs slévejte do skleniček, ty ihned zavíčkujte a otočte.
  4. Díky tomu se vám zakonzervují a vydrží déle.
  5. Toto čatní se skvěle hodí ke grilovaným masům.
Tags:

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*