Broskvová polévka


Kromě tradiční jahodové polévky si můžete připravit i broskvovou – nebo použít i jakékoliv jiné ovoce, kterého se vám urodilo na zahradě. Použijte jen úplně zralé nebo malinko přezrálé plody, které krásně voní.
Kromě tradiční jahodové polévky si můžete připravit i broskvovou – nebo použít i jakékoliv jiné ovoce, kterého se vám urodilo na zahradě. Použijte jen úplně zralé nebo malinko přezrálé plody, které krásně voní.
Porce
2 porce
Doba přípravy
20 minut
Doba vaření
10 minut
Suroviny
    broskve 300g vypeckovaných a pokrájených
    víno 400ml červené
    máta na ozdobu
Pokyny
  1. Víno povaříme několik minut, aby se vypařil alkohol, a necháme vychladit.
  2. Broskve mezitím pokrájíme na kousky a zakapeme citrónovou šťávou, rozmixujeme na hrubší kaši.
  3. Promícháme s vínem a dáme vychladit.
  4. Podáváme ozdobené mátou.

Štítky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*