Domácí přesnídávky jsou nejen chutné, ale i praktické – uchováme si v nich kousek léta a přesně víme, co svým dětem nebo sobě servírujeme. Meruňky a broskve se skvěle doplňují a s trochou jablka vytvoří dokonale jemnou, přirozeně sladkou chuť bez potřeby přidaného cukru. Připravte si domácí meruňkovo-broskvovou přesnídávku podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Suroviny: broskve
Chladnější dny si můžete zpestřit vynikajícími recepty z medu. Co třeba citrónový krém s ovocem? V případě pokud si nejste jistí, který z medů byste si měli vybrat, tak odborníci doporučují sáhnout po medovicovém, tedy konkrétně lesním.
Svěží koláč plný barev a vůní. Pokud Vás tlačí čas, sáhněte po hotovém křehkém těstě v obchodě. Chcete-li si užít přípravu koláče od samého začátku, připravte si těsto vlastní. Vůně másla spolu s letním ovocem Vám bude tou pravou odměnou.
Ideální letní osvěžení pro malé i velké, které je mnohem chutnější než kupované nanuky. Vyzkoušejte domácí ovocný sorbet, broskve můžete nahradit ovocem dle chuti.
Když se řekne čas polévek, asi si nepředstavíte zrovna léto. S tímto receptem na osvěžující ovocnou polévku, která se servíruje vlažná či vychlazená, si však letos rádi připravíte polévku i během horkých dní.