Cibulové kroužky s bylinkovým dipem
Cibulové kroužky patří k oblíbenému pokrmu. Jak už sám název napovídá, jedná se o kroužky cibule obalené v těstíčku a smažené v oleji. Většinou...
Celý článek
Cibulové kroužky patří k oblíbenému pokrmu. Jak už sám název napovídá, jedná se o kroužky cibule obalené v těstíčku a smažené v oleji. Většinou...
Celý článek
Tresčí obsahuje mnoho vitamínů, je opravdu lehké a těší se oblibě mnoha světových šéfkuchařů. Vyzkoušejte si jej připravit v kombinaci s lahdonou...
Celý článek
Ceviche je velmi jednoduchý a chutný rybí pokrm pocházející z Latinské Ameriky, kde je tato úprava rybího masa obrovským hitem. Připravuje se ze syrového...
Celý článek
Smažené cibule kroužky přiletěly do kuchyní v našich končinách přes oceán - pochází z americké kuchyně. Tam většinou slouží jako předkrm, příloha...
Celý článek
Výpečky patří ke klasice české kuchyně. Nemusíme je však připravovat pouze v klasické masové variantě, báječně chutnají i v odlehčené verzi. Maso...
Celý článek
Sezona hlívy je v plném proudu, nejlepší je vyrazit procházku a nasbírat si ji v lese, ale můžeme si ji také koupit. Hlíva je totiž houba s blahodárnými...
Celý článek
S nadcházejícím podzimem přichází období dýní a dýňových receptů. Dýně se v posledních letech stala velmi populární a oblíbenou surovinou. Kromě...
Celý článek
Tento pokrm je inspirovaný českou klasikou, kterou si však mohou dopřát i ti, co zrovna masu neholdují. Pokrm se skládá ze zdravějších surovin, přitom...
Celý článek
Červená řepa patří do našich jídelníčků již od pradávna. A to nejen díky skvělé chuti, ale i kvůli jejím zdravým účinkům. Řepu nejčastěji...
Celý článek
Pokud jste si přinesli z lesa košík plný hub a teď přemýšlíte, co s nimi, inspirujte se tipem Jakvkuchyni.cz! Zkuste experimentovat a připravit...
Celý článek
Kimchi, zelný kořeněný salát, je korejská národní pochoutka. Má nízký obsah kalorií, hodně vlákniny, živin a vitaminů, esenciálních aminokyselin,...
Celý článek