Recepty: cibule

Vepřový perkelt

Vepřový perkelt

Perkelt, pokrm původem z Maďarska, je vzdálenějším příbuzným guláše. Na rozdíl od guláše je však mnohem hustší a podává se obvykle s přílohou,...
Celý článek

Mrkvová polévka

Mrkvová polévka

Patří krémové polévky ke stálicím ve vaší kuchyni? Pokud ano, máme pro vás tip na mrkvovou polévku. Jestli jste těmto polévkám ještě nestihli přijít...
Celý článek

Vánoční kapustnice

Vánoční kapustnice

K vánoční tabuli patří i polévka. V Čechách si dopřáváme rybí polévku, ale ne všichni patří mezi její milovníky. Na Slovensku si naopak nedokážou...
Celý článek

Pečená dýně

Pečená dýně

V podzimním období se s dýňovými recepty setkáváme téměř všude. K těm nejznámějším se řadí zcela jednoznačně polévka. Dalším skvělým způsobem,...
Celý článek

Bramborova polevka s tofu

Bramborová polévka s tofu

Teplá polévka plná vitamínů se do chladných dnů určitě hodí. K její přípravě využijeme sezónní zeleninu, která nám roste na zahrádce. Pokud chceme...
Celý článek

Polentová kaše s dýní

Polentová kaše s dýní

Polentová, neboli kukuřičná, kaše je skvělá. Pochází z Itálie a je velmi oblíbená v jihoevropských zemích. Jedná se o jednoduchý pokrm, ale v naší...
Celý článek

Rybí karbanátky

Rybí karbanátky

Zařazujete ryby pravidelně do svého jídelníčku? Mají velmi mnoho pozitivních účinků na náš organismus a dodávají našemu tělu spoustu prospěšných...
Celý článek

Shakshuka

Shakshuka

Shakshuka (šakšuka) je tradiční pokrm zemí severní Afriky, jehož základem jsou rajčata, papriky, vejce a římský kmín.
Celý článek

Sekaná s lepenicí

Sekaná s lepenicí

Sekaná je vděčné jídlo - skvěle se hodí k bramborové kaši, ale také jako studená večeře, nebo svačina sbalená na cesty. Pokud máte pocit, že je...
Celý článek

1 2 3 21