Trhané hovězí na balzamicu

Trhané hovězí na balzamicu

Trhané hovězí maso má jednu skvělou výhodu - hodí se téměř do všech jídel. Můžeme ho použít jako náplň do burgerů, tortill, sendvičů, ale třeba i lasagní. I když se zdá na první pohled náročnější na přípravu, rozhodně stojí zato!
Mléčná rýže bez laktózy s malinami

Mléčná rýže bez laktózy s malinami

Zbyla vám od oběda uvařená rýže? Rozhodně ji ještě můžeme využít! Pokud na její slanou variantu už chuť nemáme, vyzkoušejte sladkou verzi. Společně s šéfkuchařem Davidem Šaškem si prozradíme výborný recept na mléčnou rýži bez laktózy s malinami. Jak na to? 
Pivní štrúdl se zelím a slaninou

Pivní štrúdl se zelím a slaninou

Pivní štrúdl skvěle doplní občerstvení na oslavě či party. Zajímavé je, že těsto není po pivu cítit a tak ho lze zkombinovat jak slanou, tak se sladkou náplní. Jakvkuchyni.cz prozradí v receptu, jak na to!
Vepřová pečeně v mléce s glazovanou mrkví

Vepřová pečeně v mléce s glazovanou mrkví

Na první pohled možná trochu zvláštní kombinace, ale už při první soustu se přesvědčíme, že tento tradiční italský recept snadno okouzlí chuťové pohárky. Vepřová pečeně zůstane díky mléku hezky šťavnatá a jako bonus získáme skvělou omáčku. Jakvkuchyni.cz poradí, jak na to!
Orange Glazed Chicken

Orange Glazed Chicken

Nenechte se odradit dlouhým cizojazyčným názvem receptu. Naopak se můžeme těšit na to nejlepší! Čeká nás nasládlá chuť a měkké šťavnaté maso. Věřte, že tohle finger food si užijete! Máte-li rádi pikantní verzi, stačí přidat trochu chilli. Šťávu doporučujeme použít čerstvě vymačkanou. Jak na celý recept prozradí Jakvkuchyni.cz!
Staročeská pečeně na pivě s houskovým knedlíkem a kedlubnovým zelím

Staročeská pečeně na pivě s houskovým knedlíkem a kedlubnovým zelím

Vyzkoušejte oblíbený recept z kuchyni našich babiček a upečte si šťavnaté maso s příchutí piva. Namísto klasického zelí připravte kedlubnové a jako přílohu nadýchaný houskový knedlík. Tento staročeský pokrm je výtečným tipem na nedělní oběd. Jak na to prozradí Jakvkuchyni.cz!
Pistáciové řezy

Pistáciové řezy

I když jsou pistácie už dlouhá staletí používány především v asijských zemích, našly si postupně cestu i do české kuchyně. S oblibou se používají nejen jako občerstvení “na zobání”, ale jsou součástí mnoha receptů. Pistácie ozvláštní díky své jemně nasládlé chuti a zelené barvě každý dezert. Tyto pistáciové řezy tvoří nadýchané těsto s mletými pistáciemi, plněné jsou lehkým krémem a nakonec je ozdobíme pistáciemi.

Vanilkové rohlíčky podle Ivety Fabešové

Iveta Fabešová se nepochybně zasloužila o pozvednutí cukrářské úrovně v České republice. Svým hostům servíruje sladké dobroty inspirované především francouzským stylem, které nejen nádherně vypadají, ale ještě lépe chutnají. Ačkoliv se její vyhlášené zákusky zdají jako z pohádky, její životní cesta až tak pohádková nebyla.

Flapjack

Müsli tyčinky patří mezi oblíbené svačiny. Díky receptu Jakvkuchyni.cz si je můžeme připravit snadno i doma. Flapjack je vlastně anglickým názvem cereálních tyčinek, které jsou upečené v troubě. Tyčinka by měla být měkká a křehká. Její součástí jsou vločky, ořechy a sušené ovoce. S recepturou si tak můžeme doma pohrát a vytvořit pokaždé originální tyčinky.

Máslové sušenky se slaným karamelem

Sušenky jsou vždy skvělým doplněním posezení u kávy, nebo i jako jedlý dárek pro přátele či známé. Doma navíc upečenými sušenkami nikoho neurazíme. Připravte si křehké máslové sušenky slepované krémem ze slaného karamelu, který tvoří ve spojení s máslovou chutí dokonalou kombinaci. Jakvkuchyni.cz prozradí jak na to!