Špaldoto s houbami a zeleninou


Hurá do lesa na houby, abyste si mohli připravit chutný a zdravý oběd či večeři. Máme pro vás nový recept na špaldové rizoto, kde houby nesmí chybět.
Hurá do lesa na houby, abyste si mohli připravit chutný a zdravý oběd či večeři. Máme pro vás nový recept na špaldové rizoto, kde houby nesmí chybět.
Porce
4 osob
Doba přípravy
20 minut
Doba vaření
30 minut
Suroviny
    špalda 150g
    houby 300g
    pórek 500g
    cibule 100g
    vývar zeleninový
    jarní cibulka na ozdobení
Pokyny
  1. Špaldu propláchneme a necháme přes noc namočenou, slijeme a v osolené vodě nebo zeleninovém vývaru uvaříme do měkka.
  2. Na olivovém oleji osmahneme cibuli, přidáme houby a pórek, okořeníme a podusíme.
  3. Do zeleninové směsi zamícháme špaldu a posypeme nakrájenou petrželkou a jarní cibulkou.
  4. Podáváme posypané sýrem nebo lahůdkovým droždím.

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*