Hurá do lesa na houby, abyste si mohli připravit chutný a zdravý oběd či večeři. Máme pro vás nový recept na špaldové rizoto, kde houby nesmí chybět.
|
Hurá do lesa na houby, abyste si mohli připravit chutný a zdravý oběd či večeři. Máme pro vás nový recept na špaldové rizoto, kde houby nesmí chybět.
|
![]() |
Porce
4 osob
|
![]() |
Doba přípravy
20 minut
|
![]() |
Doba vaření
30 minut
|
Pokyny
- Špaldu propláchneme a necháme přes noc namočenou, slijeme a v osolené vodě nebo zeleninovém vývaru uvaříme do měkka.
- Na olivovém oleji osmahneme cibuli, přidáme houby a pórek, okořeníme a podusíme.
- Do zeleninové směsi zamícháme špaldu a posypeme nakrájenou petrželkou a jarní cibulkou.
- Podáváme posypané sýrem nebo lahůdkovým droždím.