Rybí vývar s jarní zeleninou a petrželovými noky

Rybí vývar s jarní zeleninou a petrželovými noky

Rybí polévku má většina z nás spojenou se štědrovečerní večeří a přes rok se na českých stolech objevuje zřídka. Je to ale velká Inspirujte se receptem od Jakvkuchyni.cz a připravte si ji s jarní zeleninou a bylinkovými noky!
Drožďová pomazánka

Drožďová pomazánka

Možná si ji ještě pamatujeme ze školky, nebo z dob, kdy vám ji připravovala babička. Pomazánka z droždí patří mezi recepty, které bychom mohli jednoduše nazvat "za málo peněz hodně muziky" a je to skutečně tak! Droždí je totiž neskutečně zdravé a právě v drožďové pomazánce chutná opravdu skvěle. Zkuste ji podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Smaženka z houskového knedlíku s parmazánem a slaninou

Smaženka z houskového knedlíku s parmazánem a slaninou

Jaké typické jídlo se vám vybaví při vzpomínce na dětství? Jedním z těch klasických bude určitě knedlík s vejci, je to tak? Dnes si ho připravíme také, jen jako smaženku s křupavou slaninkou sypanou parmazánem podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Lilkový tatarák s parmazánem a bylinkami

Lilkový tatarák s parmazánem a bylinkami

Tatarák, který nadchne i vegetariány? I tento tatarák chutná nejlépe na čerstvě opečeném toastu. Připravte si tatarák z lilku, parmazánu a bylinek podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Asijské vaječné nudle s trhaným kuřecím masem

Asijské vaječné nudle s trhaným kuřecím masem

Zbylo nám doma kuře od oběda? Zbytky kuřecího masa lze při vaření beze zbytku perfektně využít! Stačí k němu přidat zbytky zeleniny, které najdeme v lednici a asijské vaječné nudle. K večeři můžeme servírovat gurmánskou pochoutku s nádechem exotiky. Jak na to prozradí seriál Gurmánské vaření beze zbytku na Jakvkuchyni.cz!
Ředkvičková pomazánka z cottage cheese

Ředkvičková pomazánka z cottage cheese

Pomazánky jsou skvělou volbou na snídaně, svačiny nebo večeře. Cottage cheese se výborně hodí na přípravu rychlých pomazánek a v kombinaci s ředkvičkami, bylinkami a semínky se jedná o osvěžující a chutný pokrm plný vitamínů a bílkovin. Připravte si lahodnou pomazánku z cottage cheese v receptu na Jakvkuchyni.cz!
Vepřové nudličky s paprikami a kokosovým mlékem

Vepřové nudličky s paprikami a kokosovým mlékem

Metoda úpravy pokrmů “stir-fry” je známá především v asijské kuchyni. Je to vlastně smažení při častém míchání a prohazování ingrediencí v pánvi typu WOK. Při této metodě jsou suroviny nakrájené na malé kousky, obvykle začínáme masem, ke kterému postupně přidáváme další ingredience. Připravte si vepřové nudličky s paprikami a kokosovým mlékem podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Grilovaný hermelín s jarní cibulkou

Grilovaný hermelín s jarní cibulkou

Grilovací sezóna je tady! Místo masa můžeme k zelenině připravit grilovaný hermelín s jarní cibulkou. K této chuťové kombinaci se skvěle hodí nasládlé omáčky. Pokud nám nebude počasí přát, můžeme si ho připravit i doma v troubě. Recept na grilovaný hermelín s jarní cibulkou a domácí švestkovou a brusinkovou omáčku přináší Jakvkuchyni.cz!
Pad Thai

Pad Thai

Nudle Pad Thai (Pad znamená rychle opéci, Thai označuje zemi původu) jsou oblíbeným pokrmem milovníků thajské kuchyně a v Thajsku se jedná o nejrozšířenější recept. Základem jsou rýžové nudle smažené na pánvi wok s vajíčky a dalšími surovinami, jako jsou krevety, kuřecí maso nebo tofu. Obsahují také spoustu zeleniny a koření. Jejich příprava je velmi rychlá a snadná a můžeme zaručit, že si vždy báječné pochutnáte. Jsou prostě sázkou na jistotu. Jakvkuchyni.cz přináší návod, jak si je připravit doma.