Pečená treska s brokolicí
Zima přeje zapečeným hutným receptům plným vitamínů. Rybí maso máme konzumovat ideálně třikrát týdně, pečená treska se zeleninou je tak ideální...
Celý článek
Zima přeje zapečeným hutným receptům plným vitamínů. Rybí maso máme konzumovat ideálně třikrát týdně, pečená treska se zeleninou je tak ideální...
Celý článek
Bliny, neboli mini lívanečky, jsou netradiční obměnou pro jakékoliv sváteční pohoštění. Jestliže máte už dost klasických chlebíčků, zkuste hostům...
Celý článek
Červená řepa obsahuje spoustu tělu prospěšných látek, působí blahodárně na náš organismus, zejména na cévy a játra. V našem jídelníčku bychom...
Celý článek
Léto je kromě jiného “obdobím cuket”. Ty získaly v poslední době na oblíbenosti zejména díky své variabilitě. Cukety lze použít při grilování,...
Celý článek
Americká klasika nad klasiky – hamburger – je u nás čím dál oblíbenější. A oblíbenou se stává i samotná příprava domácích hamburgerů. Tuto...
Celý článek
Tento recept může být skvělým tipemna svěží večeři, předkrm nebo přílohu k masu.
Celý článek
Je mnoho důvodů, proč se na krátkou chřestovou sezónu těšit a chřest na talíři rozhodně stojí za to! To ale u nás víme, však naše “bílé zlato”...
Celý článek
Italská zelená omáčka pesto ochutí skvěle jakýkoliv pokrm. Většina z nás zná a používá klasické bazalkové pesto. Pesto je oblíbenou surovinou nejen...
Celý článek
Sendvič už dávno nemusí být tím klasickým nezdravým jídlem, kterým rychle zaženeme hlad. Pokud pro jeho přípravu použijeme kvalitní suroviny, může...
Celý článek
Pomazánky jsou oblíbené, rychlé, variabilní a nikdy jich není dost. Při jejich přípravě se dají skvěle zužitkovat zbytky z ledničky. Pohanka jako základní...
Celý článek
Dnešní recept řadíme opět mezi ty, které lze připravit během několika minut. Brambory jsme je ozvláštnili cuketou a rozmarýnem. Hodí se nejen jako příloha,...
Celý článek