Připravte si lahodné vegetariánské rizoto, které chutná skvěle díky kombinaci kapusty, hub, česneku sypané sýrem a bylinkami dle chuti. Zapečení mu dodá skvělý šmrnc. Recept na Jakvkuchyni.cz!
Suroviny: sýr
Známá pomazánka, jejíž základ tvoří tvaroh a kapie. Připravit si ji doma je jednoduché a nejlépe chutná samozřejmě s čerstvým pečivem! Připravte si budapešťskou pomazánku podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
K večeři, ke svačině nebo třeba na chlebíčky je ideální volbou tuňáková pomazánka. která je rychlá na přípravu, zdravá a svěží i díky chuti čerstvých bylinek. Jaką si připravit domácí tuňákovou pomazánku prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Lahodné, jemné, šťavnaté těstoviny s omáčkou z cheddaru potěší vaše chuťové pohárky. Rychlý recept přináší Jakvkuchyni.cz!
Rychlé občerstvení na párty, po kterém se jen zapráší? Přesně to jsou pizza šneci! Křehké těsto můžeme naplnit našimi oblíbenými náplněmi. Vyzkoušejte pizza šneky s goudou, šunkou a bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Kadeřávek patří mezi typické podzimní suroviny. Hodí se na přípravu na smoothies, přidat ho můžeme ale také do polévek, nebo třeba do receptů s těstovinami! Připravte si rychlé těstoviny s kadeřávkem, žampiony a slaninou sypané sýrem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Krásný klobouk bedly přímo svádí k plnění. Výborně se hodí jako předkrm, nebo jako doplněk letního grilování. Nádivku k plnění bedlových klobouků můžeme připravit podle chuti a dostupných surovin měnit. Inspirujte se receptem na Jakvkuchyni.cz!
Příprava uzeného sýru není nikterak složit, je vhodná i pro ty, kdo s udírnou teprve začínají a výsledek stojí za to. Pokud ochutnáte domácí uzený sýr, s velkou pravděpodobností už nebudete chtít kupovaný.
Příprava grilovaného sýru není nikterak složitá a výsledek stojí za to. Navíc si ho takto můžeme připravit i doma, když je venku nepříznivé počasí. Jak na grilovaný kozí sýr se salátem poradí Jakvkuchyni.cz v receptu!
Šumění moře, sklenice dobrého vína a chutě a vůně jako při posezení v řecké taverně.Jak si připravit kuřecí špízy s kajunským kořením a tzatziky prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Pokud najdeme v lednici vařené brambory ze včerejší večeře a změklá rajčata, právě jsme objevili základ pro vynikající rozmarýnové krokety se sýrem Pecorino a rajčatovým ragú. Uznávaný šéfkuchař Ondřej Hutnik nám ukáže, že zbytky jídla nemusí končit v koši nebo na kompostu. Ba naopak, můžeme si na nich ještě velmi pochutnat podle receptu na Jakvkuchyni.cz ze seriálu Gurmánské vaření beze zbytku!