Rizoto s hráškem, cizrnou a houbami

Takové rizoto může vyvolat vášnivé debaty o jeho přípravě. Někdo má rád to klasické české, někdo zase nedá dopustit na originální italské recepty. Vyzkoušejte si vegetariánskou variantu třeba z vlastnoručně nasbíraných lesních hub.
Takové rizoto může vyvolat vášnivé debaty o jeho přípravě. Někdo má rád to klasické české, někdo zase nedá dopustit na originální italské recepty. Vyzkoušejte si vegetariánskou variantu třeba z vlastnoručně nasbíraných lesních hub.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    rýže 3hrnky
    hrášek 1/2hrnku namočených hub a uvařené (nebo konzervované) cizrny
    cibule 1ks
    vývar 4hrnky
    parmazán na posypání
Pokyny
  1. Osmahněte na oleji cibulku a přidejte cizrnu a houby.
  2. Nechte chvíli povařit a přisypte opláchnutou rýži.
  3. Po lžících přidávejte vývar a za stálého míchání vařte.
  4. Nakonec zamíchejte hrášek, nechte ještě osmahnout a podávejte s ;parmazánem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*