Šafránové rizoto
Až ochutnáme toto šafránové rizoto, jiné už nám možná chutnat nebude. Jak na tuhle pochoutku?
Celý článek
Až ochutnáme toto šafránové rizoto, jiné už nám možná chutnat nebude. Jak na tuhle pochoutku?
Celý článek
Ryby bychom do našeho jídelníčku měli zařazovat pravidelně - to není žádná novinka. Proč? Důvodů je spousta - třeba proto, že jsou nabité omega-3...
Celý článek
Připravujete rýži tak, že hodíte sáček do vroucí vody a počkáte 15 minut? Ano, i to je varianta, ale rozhodně si na rýži nepochutnáte tolik, jako když...
Celý článek
Správná příprava rýže je důležitá a i když jde pouze o přílohu, vaše jídlo posune zase o stupeň výše.
Celý článek
Pod thajským názvem Kao Niew Mamuang se skrývá nám už více známé Mango sticky rice neboli lepkavá rýže s mangem a kokosovým mlékem. Tuto pochoutku...
Celý článek
Zamilovali jste se do japonské kuchyně a chcete si její pochoutky připravit i doma? Poradíme vám jednoduchý recept s kvalitními surovinami, který lze lehce...
Celý článek
Kdo neochutná paellu, jako by ve Španělsku ani nebyl - je to povinnost! Paella se pyšní titulem nejslavnější španělské jídlo. Existuje neskutečné množství...
Celý článek
Tento pokrm je hodně variabilní a lze ho zpestřit zeleninou dle vlastní chuti, krevetami, kuřecím nebo vepřovým masem. K dochucení se hodí ústřicová...
Celý článek
Každý Španěl vám odpoví, že nejlepší paella je samozřejmě ta, kterou připravuje jeho maminka. My však pro vás máme dobrou zprávu. Ukážeme vám,...
Celý článek
Chřestové risotto se skládá jen ze čtyř surovin. Dejte si tedy záležet na jejich kvalitě. Výsledkem pak bude úžasná kombinace chutí křupavého chřestu...
Celý článek
Burrito patří spíše k vydatnějším jídlům, může za to však hlavně vysoký obsah bílkovin. Je proto vhodné zařadit druhé hlavní jídlo spíše zeleninové,...
Celý článek