Rýže s pórkem a mandlemi

Rýže i výrobky z ní jsou chuťově poměrně neutrální, proto se využívají pro přípravu sladkých i slaných pokrmů.
Rýže i výrobky z ní jsou chuťově poměrně neutrální, proto se využívají pro přípravu sladkých i slaných pokrmů.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
1 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Doba vaření
20 minut
Suroviny
    rýže 1hrnek
    pórku 1hrst nakrájeného
    vejce 1ks
    mandle 2lžíce
    olej 1lžíce
Pokyny
  1. Na oleji na pánvi orestujte nakrájený pórek.
  2. Na něj rozklepněte jedno vejce, osolte a promíchejte.
  3. Přisypejte hrstku oloupaných nasekaných mandlí.
  4. Přidejte hrnek zbylé uvařené rýže, orestujte a dochuťte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*