Vepřové koleno na černém pivu

Vepřové koleno na černém pivu

Už na první pohled vypadá skvěle - šťavnaté a měkké maso s dokřupava opečenou kůží a výraznou pivní chutí! Tento recept na vepřové koleno na černém pivu potěší každého milovníka poctivé kuchyně. Připravte si doma vepřové koleno na černém pivu podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Losos na páře s chřestem a citronovou omáčkou

Losos na páře s chřestem a citronovou omáčkou

Úprava lososa na páře je skvělým příkladem toho, že v jednoduchosti je krása. Díky vaření v páře si losos zachová svoji přirozenou chuť, zůstane krásně šťavnatý a pokrm bude navíc lehký a zdravý bez dalšího přidaného tuku. Jako příloha se hodí křupavý zelený chřest s citrónovo-koprovou omáčkou, která spolu s lososem tvoří opravdu dokonalé duo. Připravte si tento recept s lososem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Celozrnný Club sendvič

Celozrnný Club sendvič

Teplé počasí vybízí k tomu připravit si něco dobrého k snědku a vyrazit ven. Rozložit deku a vychutnat si dobré jídlo s přáteli. Sendvič je skvělé piknikové jídlo a s Club sendvičem určitě nešlápneme vedle! Připravte si ho podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Caesar salát

Caesar salát

Stálice mezi saláty je caesar salát, který je jednoduchý, ale chuťově výrazný! Jeho základem je křupavý římský salát, výrazná zálivka s ančovičkami, krutony a parmazán. Je snadné si ho připravit doma – originál obsahuje kuřecí maso a slaninu, ale caesar salát chutná dokonale i bez nich! Zkuste ho podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Špenátový salát se žampiony, slaninou a vejci

Špenátový salát se žampiony, slaninou a vejci

Křupavý salát, který zasytí a zároveň je šťavnatý a křupavý. Tato barevná kombinace baby špenátu, žampionů, vajec a dokřupava opečené slaniny je ideální na rychlý oběd nebo na večeři. Skvěle ho doplní dresink z vinného octa, hořčice a výpeku, který mu dodá výjimečnou chuť. Připravte si křupavý špenátový salát se žampiony, vejci a křupavou slaninou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Vepřové medailonky s krémovou žampionovou omáčkou

Vepřové medailonky s krémovou žampionovou omáčkou

Rychlé, ale přitom dokonale lahodné jídlo pro každou příležitost! Vepřové medailonky v krémové žampionové omáčce připravíme během pár minut a s minimem surovin. Připravte si vepřové medailonky na krémové omáčce se žampiony a bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
jarni bramborovy salat

Jarní bramborový salát

Jarní bramborový salát v sobě spojuje to nejlepší z jarní zeleniny. Brambory, okurka, ředkvičky, červená cibule a čerstvá petržel – jednoduché suroviny, které spolu skvěle fungují. Stačí pár minut a máme na stole skvělou přílohu nebo lehkou večeři.
Svěží salát s cizrnou, avokádem, fetou a zeleninou inspirovaný řeckou kuchyní. Ideální lehký oběd nebo rychlá večeře. Recept na Jakvkuchyni.cz.

Salát s cizrnou a avokádem

Tento salát nás přenese až do slunného Středomoří! V receptu je kombinace šťavnatých rajčat, křupavé okurky, jemné cizrny, krémového avokáda a slané fety. Skvělé jako lehký oběd, rychlá večeře nebo pohoštění pro hosty. Hodí se i jako příloha ke grilovaným masům. Vyzkoušejte tento recept na salát s cizrnou, avokádem, balkánským sýrem a bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Křupavé cuketové hranolky

Křupavé cuketové hranolky

Receptů na zpracování cukety není nikdy dost! Cuketové hranolky s parmazánem se pečou v troubě, jsou křupavé, voňavé a perfektně se hodí nejen jako příloha, tak i jako samostatné lehké letní jídlo –⁠ třeba s dipem z jogurtu a česneku. Připravte si lahodné cuketové hranolky s parmazánem a dipem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Vepřová panenka s bylinkovým máslem

Vepřová panenka s bylinkovým máslem

Vepřová panenka je skvělá volba, když chceme připravit rychlé a přitom efektní jídlo. Díky bylinkovému máslu bude maso šťavnaté, voňavé a jemné. Podáváme ji s bramborami a opečeným chřestem nebo fazolkami. Připravte si lahodnou a šťavnatou vepřovou panenku s bylinkovým máslem, opečenými bramborami a chřestem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Holandský řízek

Holandský řízek

Oblíbená klasika české kuchyně, která nikdy nezklame - to je holandský řízek! Správně šťavnatý "holanďák" voní po sýru, petrželce a smažené strouhance. Nejlepší chuti dosáhneme, když použijeme kvalitní vepřové maso s vyšším podílem tuku a přidáme nastrouhanou goudu. Připravte si nejlepší holandský řízek podle receptu od Jakvkuchyni.cz!