Hovězí Tokáň na pepři

Hovězí maso dušené na bílém víně a zeleném pepři - to je dobrota připravená dle receptů maďarské kuchyně.
Hovězí maso dušené na bílém víně a zeleném pepři - to je dobrota připravená dle receptů maďarské kuchyně.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
4 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
30 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Doba vaření
40 minut
Suroviny
    hovězí maso 800g zadní
    protlak 100g rajčatový
    hrášek 100g
    česnek 4stroužky
    víno 3dl bílé
    pepř 3lžíce zelený, nakládaný
    olej 3lžíce
    cibule 1ks
    pepř mletý bílý
Pokyny
  1. Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky a opepříme.
  2. Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky a vmícháme pokrájené maso.
  3. Orestujeme a přidáme česnek, pepř a směs zalijeme bílým vínem.
  4. Na mírném plameni dusíme pod pokličkou doměkka.
  5. Na konec přidáme rajčatový protlak, hrášek a osolíme dle chuti.
  6. Podáváme nejlépe s chlebem, který Maďaři milují.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*