Domácí sušené hovězí maso


[Total: 1    Average: 5/5]
Sušené maso
Sušené maso si můžete vyrobit doma a při správném postupu vysušení vám vydrží několik týdnů.
Sušené maso
Sušené maso si můžete vyrobit doma a při správném postupu vysušení vám vydrží několik týdnů.
Porce
1,5 kg masa
Doba přípravy
30 minut
Doba vaření
bez vaření
Pokyny
  1. Horkou vodou si umyjeme ruce, důkladně opláchneme maso, nakrájíme ho na malé kousíčky ( 2 až 3 mm silné).
  2. Přimícháme do něj veškeré koření.
  3. Množství je na nás, ale solí nešetříme.
  4. Obalené maso přelijeme worcestrovskou a sojovou omáčkou.
  5. Směs překryjeme alobalem a necháme 10 hodin v lednici odležet.
  6. Nyní nastal čas na samotné sušení.
  7. Využijeme sušičku, nebo horkovzdušnou troubu, a zhruba po 10 hodinách máme hotovo.
  8. Přejeme dobrou chuť!
Tisknout
Tags:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*