Zapečené plněné lilky

Zapečené plněné lilky

Zapečené lilky s různými druhy náplně jsou v kuchyních po celém světě čím dál populárnější. Vyzkoušejte tento recept s náplní z masa, rajčat, kuskusu a čedaru s bylinkami podle webu Jakvkuchyni.cz!
Vaječná frittata s paprikami a špenátem

Vaječná frittata s paprikami a špenátem

Vejce jsou chutná, výživná a můžeme je připravovat na nespočet způsobů. Když nevíme, co přichystat na jídlo, jsou vejce skvělá volba i proto, že je narozdíl od jiných surovin, máme často doma. Vyzkoušejme třeba vaječnou frittatu, do které můžeme přidat různou zeleninu a během pát minut vykouzlíme skvělou večeři nebo oběd. Nenechte si ujít recept na vaječnou frittatu s paprikami a špenátem od Jakvkuchyni.cz!
Mango lassi

Mango lassi

Tradiční indický nápoj, který v teplých dnech příjemně osvěží a pro jeho sytost jej můžeme v létě podávat jako lehkou svačinku. Dokonalou chuť mu dodává kardamon spolu se skořicí. Jak si připravit domácí mango lassi poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Domácí sýr alá ricotta bez syřidla

Domácí sýr alá ricotta bez syřidla

Není nic jednoduššího, než vyzkoušet domácí sýr bez použití syřidla, to zvládnou hravě i úplní začátečníci. Podle receptu od Jakvkuchyni.cz je to hračka!
Kuřecí supreme s pečeným ratatouille

Kuřecí supreme s pečeným ratatouille

Kuřecí supreme je kuřecí prsíčko, které ale obsahuje i křídlo s jeho spodní kostí. Pokud jej správně upravíme, získáme opravdu velmi lahodný a šťavnatý kus masa, ke kterému se skvěle hodí jako příloha různá zelenina. Například tradiční francouzské ratatouille, ve kterém vynikne letní zelenina, jako je cuketa, lilek nebo papriky. Připravte si lahodné kuřecí supreme s pečeným ratatouille podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Kuřecí roláda s bylinkovou nádivkou

Kuřecí roláda s bylinkovou nádivkou

Připravte si namísto klasického nadívaného kuřete lahodnou plněnou roládu, která je jako stvořená na sváteční oběd. Ideální jsou stehenní řízky, které jsou šťavnatější než prsní a roláda tak bude pěkně šťavnatá. Nádivu rozvoní čerstvé bylinky, ale perfektně ji dochutí i mladé jarní kopřivy nebo špenát. Jak na šťavnatou kuřecí roládu s bylinkovou nádivkou poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Quinoa salát se sýrem feta

Quinoa salát se sýrem feta

Quinoa patří mezi oblíbené bezlepkové suroviny. Má jemně oříškovou chuť a obsahuje velké množství vlákniny. Lze z ní připravit například jednoduchý a výborný salát s feta sýrem - vyzkoušejte recept od Jakvkuchyni.cz!
Špenátové rizoto s lososem a parmazánem

Špenátové rizoto s lososem a parmazánem

Základem dobrého rizota je správný typ rýže - arborio, kvalitní suché víno a hodně vývaru. Do základu pak můžeme přidat další ingredience. Uvařte si lahodné domácí rizoto na bílém víně s lososem, špenátem a parmazánem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Pečené kuře s kopřivovou nádivkou a karotkou na uzeném másle

Pečené kuře s kopřivovou nádivkou a karotkou na uzeném másle

Co může být lepší, než oslavit příchod jara delikátním jídlem připravným pokrmem z čerstvých surovin? Pečené kuře s kopřivovou nádivkou je spojení křehkého masa, aromatických bylinek a kořenové zeleniny. Připravte si pečené kuře s kopřirovou nádivkou a barevnou karotkou na uzeném másle s čerstvými bylinkami podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Jehněčí s jarní zeleninou

Jehněčí s jarní zeleninou

Tradiční jarní lahůdkou je jehněčí maso, které není třeba složitě upravovat a velmi dobře chutná například s čerstvou jarní zeleninou. Vyzkoušejte recept na lahodné jehněčí maso s glazovanou karotkou a blanšírovaným chřestem podle receptu od Jakvkuchyni.cz.
Krémová brokolicová polévka s mrkví a čedarem

Krémová brokolicová polévka s mrkví a čedarem

Brokolicovou polévku můžeme připravit na mnoho způsobů. Lze ji kombinovat s další zeleninou (květákem, pórkem...), a zjemnit například kokosovým mlékem. Zkuste si připravit brokolicovou polévku s mrkví a čedarem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!