Recepty: protlak

Vánoční kapustnice

Vánoční kapustnice

K vánoční tabuli patří i polévka. V Čechách si dopřáváme rybí polévku, ale ne všichni patří mezi její milovníky. Na Slovensku si naopak nedokážou...
Celý článek

Marinovaná hovězí žebra

Marinovaná hovězí žebra

Tentokrát tu máme něco pro milovníky masa – marinovaná hovězí žebra. Pokud je po uvaření ponoříte do marinády ještě horká , necháte je v chladu...
Celý článek

Chilli con carne

Chilli con carne

Chilli con carne je původem z Texasu, ale s notnou stopou mexického vlivu, patří k velmi oblíbeným pokrmům po celém světě. Již z názvu je patrné, že...
Celý článek

Vánoční kapustnice

Vánoční kapustnice

Nic nezahřeje v sychravých zimních dnech lépe než poctivá polévka. Připravte si dnes s námi zelnou polévku, kapustnici, která je plná úžasných chutí....
Celý článek

Pálivá medová křídla

Pálivá medová křídla

Jaro je v plném proudu, a tak konečně přichází ten dlouho očekávaný čas grilovacích večerů. Je jen na vás, jakým pokrmem tuto sezónu zahájíte....
Celý článek

Houbové ragů s noky

Tajemství rafinované chutě tohoto, na první pohled, jednoduchého pokrmu je v dokonale vymazlených ingrediencích, které do ragú běžně nedáváte. Je to...
Celý článek

Plzeňský guláš

Při jeho přípravě platí nepsané pravidlo: když nevíte, jak z báječného guláše udělat ještě lepší, přidejte tam… pivo.
Celý článek

Zapečené knedlíky

Houskový knedlík z nedělního oběda využijete ještě na večeři. Jednoduše jej zapečete s masem – místo vepřového plecka můžete použít i jiné...
Celý článek