Hovězí maso dušené na bílém víně a zeleném pepři - to je dobrota připravená dle receptů maďarské kuchyně.
    
| 
 | 
 
Hovězí maso dušené na bílém víně a zeleném pepři - to je dobrota připravená dle receptů maďarské kuchyně.
     
 | 
          | 
 
Porce     
4 porce     
 | 
          | 
 
Doba přípravy     
30 minut     
 | 
          | 
 
Chod     
 | 
Pokyny    
- Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky a opepříme.
 - Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky a vmícháme pokrájené maso.
 - Orestujeme a přidáme česnek, pepř a směs zalijeme bílým vínem.
 - Na mírném plameni dusíme pod pokličkou doměkka.
 - Na konec přidáme rajčatový protlak, hrášek a osolíme dle chuti.
 - Podáváme nejlépe s chlebem, který Maďaři milují.
 
