Pečenáče z kapra


Rybí řízky využijete na pikantní pečenáče. Po třech dnech macerování budou nejlepší.
Rybí řízky využijete na pikantní pečenáče. Po třech dnech macerování budou nejlepší.
Porce
6 porcí
Doba přípravy
15 minut
Doba vaření
5 minut
Pokyny
  1. Lák vytvoříme z vody, octa, mrkve nakrájené na kolečka, cibule na půlkolečka a koření.
  2. Tři až čtyři minuty provařit, sklenici sterilizujeme vařící vodou.
  3. Do sklenice naskládáme kapra v celku s listovou petrželí, proložíme zeleninou z nálevu a zalijeme nálevem.
  4. Nejdřív necháme vychladnout, pak zavřít.
  5. Tři dny necháme macerovat, pak do čtyř dní sníst.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*