Cibulová šťáva

Cibule je snad nejužitečnější pomocník v kuchyni. Poslouží skvěle nejen jako základ pod maso a do omáček, ale její šťáva umí doslova zázraky - zlepšuje imunitu, detoxikuje, má protizánětlivé účinky a zlepšuje kvalitu pleti i vlasů.
Cibule je snad nejužitečnější pomocník v kuchyni. Poslouží skvěle nejen jako základ pod maso a do omáček, ale její šťáva umí doslova zázraky - zlepšuje imunitu, detoxikuje, má protizánětlivé účinky a zlepšuje kvalitu pleti i vlasů.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
dle množství
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
10 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
Pokyny
  1. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a přidejte med.
  2. Směs bude postupně řídnout, jak cibule bude pouštět šťávu.
  3. Tu poté můžeme přecedit přes cedník, nebo opatrně slít, abychom zachytili kousky cibule.
  4. Užíváme po lžičkách 3x denně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*