Boršč z červené řepy


Řepa je skvělá pro pleť, postavu, imunitu a ještě výborně chutná. Využijete ji do tradiční polévky, která pochází z Ruska, do boršče.
Řepa je skvělá pro pleť, postavu, imunitu a ještě výborně chutná. Využijete ji do tradiční polévky, která pochází z Ruska, do boršče.
Porce
4 porce
Doba přípravy
10 minut
Doba vaření
30 minut
Suroviny
    mrkev 100g
    petržel 100g
    brambor 300g
    cibule 1ks
    nové koření bobkový list
    smetana na ozdobení
    kopr na ozdobení
Pokyny
  1. Uvařenou červenou řepu nakrájíme na kostičky.
  2. Na olivovém oleji osmažíme cibuli a maso.
  3. Osmahneme a podusíme s kořením, dokud nebude maso poloměkké.
  4. Zeleninu osmahneme a přidáme s řepou k masu.
  5. Vše podusíme a na závěr přidáme zelí.
  6. Můžeme ozdobit smetanou a koprem.
Tisknout
Tags: , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*