Dip z červené řepy


Tento dip má velmi univerzální použití. Můžete ho dát jen tak do misky k dobrotám připraveným na grilu či drobnému pohoštění. Stejně tak ho můžete namazat na opečenou bagetku, dozdobit řepnými lístky, a mít tak skvělou přílohu.
Tento dip má velmi univerzální použití. Můžete ho dát jen tak do misky k dobrotám připraveným na grilu či drobnému pohoštění. Stejně tak ho můžete namazat na opečenou bagetku, dozdobit řepnými lístky, a mít tak skvělou přílohu.
Porce
150 ml
Doba přípravy
20 minut
Doba vaření
bez vaření
Suroviny
    řepa 2ks
    sýr 1kelímek Cottage
    olivový olej 1lžíce
    citrón 1/2ks šťáva
Pokyny
  1. Řepy uvaříme v páře nebo upečeme v alobalu v troubě, případně koupíme řepy již předvařené.
  2. Připravíme si řepu, sýr Cottage a čerstvé lístky tymiánu a vše rozmixujeme.
  3. Nakonec dip chuťově doladíme olivovým olejem, solí a pepřem.

Podáváme s opečenou bagetkou nebo jako přílohu ke grilovanému masu. Nezapomínejte, že červená řepa je zázrak pro krásu a zdraví!

Tisknout
Tags:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*