Rychlá rajčatová bruschetta

Rychlá lahůdka plná čerstvosti - chutná bruschetta s cherry rajčátky. Ideální, pokud hledáme rychlý a osvěžující recept - od Jakvkuchyni.cz!
Rychlá lahůdka plná čerstvosti - chutná bruschetta s cherry rajčátky. Ideální, pokud hledáme rychlý a osvěžující recept - od Jakvkuchyni.cz!
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
dle množství surovin
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
15 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Chod
Suroviny
Pokyny
  1. Rajčátka nakrájíme nadrobno.
  2. Česnek prolisujeme a smícháme s nakrájenými rajčaty.
  3. Přidáme sůl a pepř podle chuti.
  4. Nakrájené pečivo opečeme v troubě, následně ho potřeme olivovým olejem.
  5. Rajčatovou směs rozdělíme na opečené pečivo a podáváme.

TIP od Jakvkuchyni.cz: jíme nejlépe ihned.

Pokud nám zbyde neupotřebené pečivo, nebo pokud máme k dispozici staré pečivo, nevyhazujme ho. Můžeme z něj připravit například Rajčatový salát Panzanella s ančovičkami, podle seriálu Gurmánské vaření beze zbytku. Obaly, ve kterých je pečivo zakoupeno, jako jsou plastové sáčky nebo papírové tašky, by měly být vytříděny - tak umožníme recyklaci odpadu. Plastové obaly patří do žlutého kontejneru na plasty, zatímco papírové do modrého kontejneru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*