Kulajda s lesními houbami, pošírovaným vejcem a brambory

Kulajda s lesními houbami, pošírovaným vejcem a brambory

Kulajda je klasická česká polévka, která je ideální jak pro rodinné obědy, tak pro slavnostní večeře. Vůně kopru a hub nás přenese do srdce českých lesů. Připravte si tradiční českou polévku podle receptu na Jakvkuchyni.cz.
Cibulový dip

Cibulový dip

Cibulový dip přináší neodolatelnou chuť spojením spálené cibule, medu, dijonské hořčice a dalších ingrediencí. Je vynikajícím doplňkem k různým pokrmům. Připravte si lahodný cibulový dip podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Indonéská polévka Soto Ayam

Indonéská polévka Soto Ayam

Stačí jediné sousto a jako byste byli v ulicích exotické Indonésie. Soto Ayam je nejen výbornou polévkou, ale také cestou do tajů bohaté indonéské kuchyně. Každá surovina - od kuřecího vývaru až po kokosové mléko, skleněné nudle a koriandr - má svou roli, která přispívá k této osvěžující chutné polévce. Jak si připravit vynikající polévku Soto Ayam prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Pečené kuře s kopřivovou nádivkou a karotkou na uzeném másle

Pečené kuře s kopřivovou nádivkou a karotkou na uzeném másle

Co může být lepší, než oslavit příchod jara delikátním jídlem připravným pokrmem z čerstvých surovin? Pečené kuře s kopřivovou nádivkou je spojení křehkého masa, aromatických bylinek a kořenové zeleniny. Připravte si pečené kuře s kopřirovou nádivkou a barevnou karotkou na uzeném másle s čerstvými bylinkami podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Velikonoční jehněčí roláda

Velikonoční jehněčí roláda

Jehněčí maso se u nás v kuchyni nepoužívá příliš často. Věřte ale, že právě roláda z jehněčího masa je ideální příležitostí s příchutí jara, jak oslavit Velikonoce. Tento recept přináší kombinaci lahodného jehněčího masa s bylinkami a chuťově plnou omáčkou z červeného vína. To vše doplněné o barevnou zeleninovou přílohou pro chuťovou symfonii. Jak si připravit lahodnou jehněčí roládu na víně prozradí v receptu Jakvkuchyni.cz!
Lahodná řepová polévka

Lahodná řepová polévka

Řepová polévka spojuje výrazné chutě červené řepy s bylinkami, osvěžujícím fenyklem a jablkem. Tato polévka není jen o chuťovém zážitku, ale také o využití všech přírodních surovin bez zbytečného plýtvání v duchu vaření zero waste. Připravte si ji s Jakvkuchyni.cz!