Rybí křupky s tvarohovou pomazánkou


Kůži z ryby už nemusíte vyhazovat. Využijete ji jako chutnou pochoutku, třeba na párty.
Kůži z ryby už nemusíte vyhazovat. Využijete ji jako chutnou pochoutku, třeba na párty.
Porce
dle množství surovin
Doba přípravy
15 minut
Doba vaření
bez vaření
Suroviny
Rybí křupky
    ryby 3ks kůže
    paprika sušená
    houby sušené
    rajčata sušená
    kerblík čerstvý
Pomazánka
    tvaroh 50g
    pažitka 10g
    citrón šťáva
    olej slunečnicový
Pokyny
  1. Kůže z ryb spaříme, očistíme a dáme přibližně na 12 hodin sušit při 70 °C.
  2. Usušené kůže rozdělíme na menší kusy a osmažíme je v horkém oleji.
  3. Následně je zlehka obalíme ve směsi koření, kterou si předem nachystáme.
  4. Na závěr je ozdobíme připravenou pomazánkou.
  5. Rybí křupky jíme ještě teplé.
Tisknout
Tags: ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*