Rybí filety s olivovou salsou

Pokud hledáte nějaký snadný, rychlý a zdravý recept, při kterém neztratíte příliš mnoho času, určitě vyzkoušejte tento. K jeho přípravě můžete použít filety z jakékoli mořské ryby, nebo pangasia. Olivová salsa dodá zajímavou nakyslou chuť a zdravý nádech dodají zelené fazolky. Pokud upřednostňujete olivy černé, určitě salsu vyzkoušejte i z nich.
Pokud hledáte nějaký snadný, rychlý a zdravý recept, při kterém neztratíte příliš mnoho času, určitě vyzkoušejte tento. K jeho přípravě můžete použít filety z jakékoli mořské ryby, nebo pangasia. Olivová salsa dodá zajímavou nakyslou chuť a zdravý nádech dodají zelené fazolky. Pokud upřednostňujete olivy černé, určitě salsu vyzkoušejte i z nich.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
4 porce
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
30 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    ryba 600 - 800g z mořských ryb nebo pangasia
    olivy 80g vypeckované
    pepř 2lžíce citrónový
    cibule 2ks červená
    bylinky 2lžíce
    ocet 1lžíce vinný, červený
    fazolky zelené
Pokyny
  1. Troubu předehřejeme na 180°C (na horkovzduch).
  2. Plech vyložíme pečicím papírem.
  3. Filety omyjeme, osolíme, potřeme olivovým olejem a posypeme citronovým pepřem.
  4. Pečeme 15 – 20 minut.
  5. Mezitím si připravíme olivovou salsu.
  6. Olivy, cibuli a bylinky nasekáme nadrobno.
  7. Přidáme ocet a 2 lžíce oleje, podle chuti osolíme a opepříme.
  8. Zelené fazolky krátce osmahneme na pánvičce.
  9. Rybu podáváme s olivovou salsou a zelenými fazolkami.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*