Cibulový dip

Cibulový dip

Cibulový dip přináší neodolatelnou chuť spojením spálené cibule, medu, dijonské hořčice a dalších ingrediencí. Je vynikajícím doplňkem k různým pokrmům. Připravte si lahodný cibulový dip podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Bylinkový detoxikační výluh

Bylinkový detoxikační výluh

Do pitného režimu můžeme zapojit také speciální výluh z bylin, který můžeme užívat po dobu 12 dnů. Každý večer je třeba si ke konzumaci připravit čerstvý detoxikační výluh. Jak na to? Do pitného režimu během jarních měsíců můžeme zapojit také speciální výluh z bylin, který můžeme užívat po dobu 12 dnů.
Indonéská polévka Soto Ayam

Indonéská polévka Soto Ayam

Stačí jediné sousto a jako byste byli v ulicích exotické Indonésie. Soto Ayam je nejen výbornou polévkou, ale také cestou do tajů bohaté indonéské kuchyně. Každá surovina - od kuřecího vývaru až po kokosové mléko, skleněné nudle a koriandr - má svou roli, která přispívá k této osvěžující chutné polévce. Jak si připravit vynikající polévku Soto Ayam prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Rybí vývar s jarní zeleninou a petrželovými noky

Rybí vývar s jarní zeleninou a petrželovými noky

Rybí polévku má většina z nás spojenou se štědrovečerní večeří a přes rok se na českých stolech objevuje zřídka. Je to ale velká Inspirujte se receptem od Jakvkuchyni.cz a připravte si ji s jarní zeleninou a bylinkovými noky!
Vaječná frittata s paprikami a špenátem

Vaječná frittata s paprikami a špenátem

Vejce jsou chutná, výživná a můžeme je připravovat na nespočet způsobů. Když nevíme, co přichystat na jídlo, jsou vejce skvělá volba i proto, že je narozdíl od jiných surovin, máme často doma. Vyzkoušejme třeba vaječnou frittatu, do které můžeme přidat různou zeleninu a během pát minut vykouzlíme skvělou večeři nebo oběd. Nenechte si ujít recept na vaječnou frittatu s paprikami a špenátem od Jakvkuchyni.cz!
Kuřecí roláda s bylinkovou nádivkou

Kuřecí roláda s bylinkovou nádivkou

Připravte si namísto klasického nadívaného kuřete lahodnou plněnou roládu, která je jako stvořená na sváteční oběd. Ideální jsou stehenní řízky, které jsou šťavnatější než prsní a roláda tak bude pěkně šťavnatá. Nádivu rozvoní čerstvé bylinky, ale perfektně ji dochutí i mladé jarní kopřivy nebo špenát. Jak na šťavnatou kuřecí roládu s bylinkovou nádivkou poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Pečené kuře s kopřivovou nádivkou a karotkou na uzeném másle

Pečené kuře s kopřivovou nádivkou a karotkou na uzeném másle

Co může být lepší, než oslavit příchod jara delikátním jídlem připravným pokrmem z čerstvých surovin? Pečené kuře s kopřivovou nádivkou je spojení křehkého masa, aromatických bylinek a kořenové zeleniny. Připravte si pečené kuře s kopřirovou nádivkou a barevnou karotkou na uzeném másle s čerstvými bylinkami podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Jehněčí s jarní zeleninou

Jehněčí s jarní zeleninou

Tradiční jarní lahůdkou je jehněčí maso, které není třeba složitě upravovat a velmi dobře chutná například s čerstvou jarní zeleninou. Vyzkoušejte recept na lahodné jehněčí maso s glazovanou karotkou a blanšírovaným chřestem podle receptu od Jakvkuchyni.cz.
Vajíčková pomazánka s cottage sýrem a pažitkou

Vajíčková pomazánka s cottage sýrem a pažitkou

K Velikonoční svátkům nepatří žádná jiná pomazánka více, než vajíčková. Můžeme si ji připravit k snídani, večeři nebo svačině. Vyzkoušejte odlehčenou verzi bez majonézy, kterou můžeme nahradit cottage sýrem, bohatým zdrojem bílkovin. Skvělou službu odvedou i bylinky, jako třeba čerstvá pažitka. Recept na domácí vajíčkovou pomazánku se sýrem cottage a pažitkou přináší web Jakvkuchyni.cz!
Velikonoční jehněčí roláda

Velikonoční jehněčí roláda

Jehněčí maso se u nás v kuchyni nepoužívá příliš často. Věřte ale, že právě roláda z jehněčího masa je ideální příležitostí s příchutí jara, jak oslavit Velikonoce. Tento recept přináší kombinaci lahodného jehněčího masa s bylinkami a chuťově plnou omáčkou z červeného vína. To vše doplněné o barevnou zeleninovou přílohou pro chuťovou symfonii. Jak si připravit lahodnou jehněčí roládu na víně prozradí v receptu Jakvkuchyni.cz!
Pečený králík s kořenovou zeleninou

Pečený králík s kořenovou zeleninou

Králičí maso se na talířích našich předků objevovalo poměrně často. Dnes se s ním setkáme o poznání méně, ale je to velká škoda! Je velmi chutné, jemné a dietní. Připravte si lahodné králičí maso na bílém víně s bylinkami a kořenovou zeleninou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!