Brambory patří k oblíbeným přílohám zvláště díky jejich nenáročné přípravě. Pokud je máte rádi, ale chtěli byste si je připravit na méně tradiční způsob, vyzkoušejte zapečenou bramborovou kaši. Její chuť vás mile překvapí.
|
Brambory patří k oblíbeným přílohám zvláště díky jejich nenáročné přípravě. Pokud je máte rádi, ale chtěli byste si je připravit na méně tradiční způsob, vyzkoušejte zapečenou bramborovou kaši. Její chuť vás mile překvapí.
|
![]() |
Porce
4 porce
|
![]() |
Doba přípravy
20 minut
|
![]() |
Doba vaření
20 minut
|
Pokyny
- Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky, uvaříme a slijeme vodu.
- Šťouchadlem je nahrubo rozmačkáme.
- Postupně přidáváme máslo a mléko a šťoucháme do hladka.
- Vmícháme zakysanou smetanu, rozdrcený česnek a nasekaný rozmarýn.
- Připravíme gril na nepřímé grilování.
- Bramborovou kaši přesuneme do železné pánve, posypeme nakrájenou jarní cibulkou a parmazánem.
- Grilujeme pod zakrytým grilem cca 20 minut.