Domácí hamburger

Hamburgery patří ke vděčným jídlům: rychle se připraví, jednoduše servírují a jsou zdrojem velké radosti dospělých i dětí. U přípravy domácího hamburgeru dbejte na kvalitní suroviny a dostatečné propečení.
Hamburgery patří ke vděčným jídlům: rychle se připraví, jednoduše servírují a jsou zdrojem velké radosti dospělých i dětí. U přípravy domácího hamburgeru dbejte na kvalitní suroviny a dostatečné propečení.
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
2 hamburgery
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
30 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    pečivo 4ks
    slanina 4plátky
    hořčice 100ml plnotučná
    med 50ml
    rajčata 20ml drcená
    čedar 4plátky
Pokyny
  1. Namleté hovězí maso tvarujeme do burgerů. Dáme ho do misky odpočívat a mezitím pokračujeme v přípravě.
  2. Drcená rajčata ochutíme solí a pepřem, ovoníme nasekanou bazalkou a osladíme cukrem.
  3. Kaiserky nebo jiné housky na burger překrojíme na půl.
  4. Na grilu si opečeme plátky slaniny.
  5. Ledový salát nakrájíme na nudličky.
  6. Maso dáme na gril, osolíme ho a opepříme.
  7. Spodní kaiserku potřeme tomatovou salsou.
  8. Poté klademe natrhaný ledový salát, pečené maso, čedar, křupavě opečenou slaninu a to vše přiklopíme vrchním dílem kaiserky potřeným medovou hořčici.

Pokud má sklenice od medu čiré sklo, patří do bílého kontejneru, barevné do zeleného. Pokud máte ve své obci pouze zelený kontejner, můžete do něj vhazovat i čiré sklo. Ovšem vždy je dobré sledovat nálepky na jednotlivých kontejnerech, kde najdete podrobnější informace o tom, co do kterého kontejneru patří.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*