Šafránové rizoto
Až ochutnáme toto šafránové rizoto, jiné už nám možná chutnat nebude. Jak na tuhle pochoutku?
Celý článek
Až ochutnáme toto šafránové rizoto, jiné už nám možná chutnat nebude. Jak na tuhle pochoutku?
Celý článek
Jarní závitky si rychle získaly na oblibě díky barevnosti, chuti a svěžesti - podávají se totiž studené nebo při pokojové teplotě. Závitky můžeme...
Celý článek
Vyzkoušejte vynikající recept na pálivou chilli omáčku. Jak na to?
Celý článek
Concassé, speciální postup při přípravě zeleniny, k nám přišel z Francie. Nejčastěji se takto upravují rajčata.
Celý článek
Šéfkuchař Oldřich Sahajdák nám představí výborný recept na risotto z nevyužitých bylinkových stonků v duchu "zero waste", které si připravíme na...
Celý článek
Avokádo je superpotravina, která blahodárně působí na naše zdraví i krásu. Podívejme se, jak si avokádo nejlépe připravíme doma.
Celý článek
Losos má chuťově vynikající maso, které je pro člověka navíc velmi zdravé, přitom příprava masa může být velmi jednoduchá . Jeho konzumací tak...
Celý článek
Slané záviny milují snad všichni. A nyní, kdy je sklizeň úrody v plném proudu, se můžeme vyřádit v rozličných kombinacích. Tentokrát jsme se inspirovali...
Celý článek
Milujete vůni bazalky? Pokud vlastníte bylinkovou zahrádku a pěstujete si bazalku, zkuste si z ní kromě pesta připravit skvělou omáčku. S přicházejícími...
Celý článek
Další možností, jak zpracovat houby na kořenicí směs, je připravit si sušenou zeleninovo-houbovou placku, a tu pak nakrájet na kostičky. Používají...
Celý článek
Avokádo bývá často používáno s oblibou hlavně ve studené kuchyni. Pokud ho ale vyzkoušíte i zapečené s touto kuřecí směsí, určitě si ho zamilujete...
Celý článek