• O projektu
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Jak v kuchyni

Jak v kuchyni

Pokud rádi vaříte, zkoušíte nové recepty, zajímáte se o novinky ze světa potravin a nejste lhostejní ke třídění odpadů, tak jste tu správně!

Skip to content
Menu
  • Recepty
  • Články
  • Seriály
  • Videa
  • Soutěže a kvízy
  • Ke stažení
  • Encyklopedie potravin

Sladká jídla

Fotonávod: Lahodné palačinky
Články

Fotonávod: Lahodné palačinky

Posted on 15. 10. 201525. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Jak připravit skvělé palačinky? Máme pro vás podrobný postup, díky kterému připravíte palačinky stejně dobré jako na dovolené ve Francii. Stačí správné suroviny o pokojové…
Videorecept: Vanilková panna cotta s rebarborovou omáčkou
Články

Videorecept: Vanilková panna cotta s rebarborovou omáčkou

Posted on 25. 9. 201517. 4. 2019 by Jakvkychyni.cz
Italská panna cotta a tradiční česká rebarbora tvoří lahodný kontrast. Panna cottu si připravte klidně den dopředu, je třeba ji chladit několik hodin dopředu. Rebarborovou…
Videorecept: Koláč z křehkého těsta s broskvemi a malinami
Články

Videorecept: Koláč z křehkého těsta s broskvemi a malinami

Posted on 4. 9. 201525. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Svěží koláč plný barev a vůní. Pokud Vás tlačí čas, sáhněte po hotovém křehkém těstě v obchodě. Chcete-li si užít přípravu koláče od samého začátku, připravte…
Videorecept: Fíková marmeláda se skořicí
Články

Videorecept: Fíková marmeláda se skořicí

Posted on 4. 9. 201525. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Mohlo by se zdát, že zavařování fíků v našich podmínkách nedává smysl! Fíky jsou sice pokladem středomoří, ale právě v těchto dnech se i k…
Videorecept: Meruňkový koláč s máslovou drobenkou a levandulí
Články

Videorecept: Meruňkový koláč s máslovou drobenkou a levandulí

Posted on 4. 9. 201525. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Meruňkový drobenkový koláč je klasika, která nikdy nezklame! A pokud přidáte vůni kvítků levandule, stane se z tradičního koláče ještě půvabnější a přitažlivější dezert s…
Videorecept: Cheesecake s jahodovou omáčkou
Články

Videorecept: Cheesecake s jahodovou omáčkou

Posted on 4. 9. 201525. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Cheesecake, typicky americký koláč ze smetanového sýra, se stal oblíbeným i u nás. Vy si jej můžete připravit v jahodové variantě. Podívejte se na video…
Připravte si doma lahodné frappé!
Články

Připravte si doma lahodné frappé!

Posted on 3. 7. 201511. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Stačí vám instantní  káva, led, mléko a cukr. Pro obzvlášť krémovou variantu můžete použít zmrazený banán a místo mléka použít smetanu nebo kokosové mléko. Osvěžující…
Francouzské koblížky – les chouquettes
Bezmasá jídla

Francouzské koblížky – les chouquettes

Posted on 9. 2. 201525. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Francouzské koblížky les chouquettes (výslovnost le šuket) upeče i začátečník. Výsledkem jsou vláčné elegantní minidezerty. Když si pohrajete s jejich ozdobením, budou skvělým zákuskem nebo…
Romové – pišot
Bezmasá jídla

Romové – pišot

Posted on 11. 1. 201525. 8. 2016 by Jakvkychyni.cz
Muzikant Vojta Lavička nechybí na žádné důležité události romské kultury a byl také členem kultovních kapel Álom a Gipsy.cz. Pišot je jeho oblíbené jídlo, které…
Medové vánoční perníčky
Bezmasá jídla

Medové vánoční perníčky

Posted on 2. 12. 201411. 1. 2017 by Jakvkychyni.cz
Děti milují zdobení perníčků. Můžete je použít i jako dekorace nebo ozdoby na stromeček. Suroviny a příprava 20 dkg moučkového cukru 5 dkg másla 3…

Posts pagination

Previous Page Page 1 Page 2

Nejčtenější články

  • brusinky-scaled
    Trápí vás záněty močových cest? Víme, jak na ně vyzrát!
  • shutterstock_245158483-1
    Jitrocel: Vyrobte si sirup, odvar nebo med
  • rýma_nahled
    Babiččiny rady a tipy: jak na nachlazení?
  • ppc-1800x1800-1-150x150
    Májová soutěž 2025 s Jakvkuchyni.cz
  • spenat-titulka
    12 zásaditých potravin pro zdravé tělo
  • bazalka-titulka
    10 způsobů jak využít bazalku v kuchyni

Hodí se Vám do kuchyně

Fotopostup: Bylinkové máslo

Fotopostup: Bylinkové máslo

Vyzkoušejte tymiánové máslo nebo oblíbené provensálské koření: rozmarýn, bazalka a tymián.

Zobrazit
© Copyright 2014 – 2025 – Jak v kuchyni     Zásady ochrany osobních údajů
Magazine WordPress Themes by DesignOrbital
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
×
 

Loading Comments...