Tradiční nádivka s bůčkem a slaninou


Oslavte velikonoce touto tradiční nádivkou. Vegetariáni přidají více kopřiv a vynechají bůček, milovníci masa naopak mohou porci bůčku zdvojnásobit.
Oslavte velikonoce touto tradiční nádivkou. Vegetariáni přidají více kopřiv a vynechají bůček, milovníci masa naopak mohou porci bůčku zdvojnásobit.
Porce
1 nádivka
Doba přípravy
15 minut
Doba vaření
15 minut
Suroviny
    bůček 100g
    slanina 100g
    bílek 1ks
Pokyny
  1. Bůček a slaninu pokrájejte, osmahněte a po vychladnutí opatrně smíchejte s nádivkou a sněhem z bílků.

Místo bůčku můžete použít vepřovou plec (podívejte se, kde se plec nachází a k čemu se používá). Nebo si nádivku můžete připravit z knedlíku dle našeho receptu (knedlíková nádivka s kachními jatýrky a čerstvým tymiánem).

Tisknout
Tags:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*