Skořicovo-rybízová sněhová buchta


Porce
1 forma 30 cm
Doba přípravy
20 minut
Doba vaření
10 minut
Pokyny
  1. Ze všech surovin na koláč vypracujeme těsto, smetany přidáme tolik, aby bylo vláčné a husté.
  2. Vylejeme do formy vyložené pečícím papírem a pečeme 10 min v troubě vyhřáté na 170 °C.
  3. Vyšleháme tuhý sníh z bílku, cukru a skořice, vmícháme rybíz, potřeme těsto a pečeme do dalších 15 minut nebo dokud sníh nezezlátne.
  4. Podáváme vlažný se zakysanou smetanou.

Kelímek od smetany stačí pořádně vyškrábat a může putovat do žlutého kontejneru.
Tags: , ,

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*