Nepečený třešňový cheesecake

Nepečený třešňový cheesecake

Občas se nám nechce trávit čas zdlouhavým pečením a v takovou chvíli jsou nejlepší nepečené dezerty. Tento cheesecake je díky snoubení lehce slané chuti sýra a sladké náplně trochu neobvyklý, a chuťově skvělý a osvěžující! Připravte si nepečený cheesecake s třešněmi podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Císařský trhanec s meruňkami a tonkou

Císařský trhanec s meruňkami a tonkou

Tradiční rakouský dezert se skvělou kombinací šťavnatých meruněk a jemných tonka fazolek. Jak si tuhle osvěžující dobrotu připravit prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Citronová bábovka s borůvkami

Citronová bábovka s borůvkami

Citronová bábovka s borůvkami je osvěžující dezert, který spojuje kyselou chuť citronu se sladkou a ovocnou příchutí borůvek. Bábovka má měkkou a vláčnou konzistenci díky jogurtu v těstě. Recept je snadný a rychlý na přípravu, takže můžeme bábovku připravit kdykoli během týdne jako sladkou pochoutku. Jak na to?
Lívance z cottage

Lívance z cottage

Lívance z cottage sýra se skvěle hodí při přípravě nedělní snídaně. Co si přát víc, než teplou a sladkou snídani, která je navíc plná bílkovin. Jakvkuchyni.cz prozradí, jak na to!
Rybízová bublanina s kokosem

Rybízová bublanina s kokosem

Jak nejlépe zpracovat rybíz? Chuť rybízu ocení milovníci kyselého, v koláči je jeho výrazná chuť trošku potlačena a proto se s oblibou používá právě při pečení a přípravě různých dezertů. Vyzkoušejte rybíz v kombinaci s nadýchaným těstem a kokosem. Jak na to prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Mrkvové řezy s tvarohem a mascarpone

Mrkvové řezy s tvarohem a mascarpone

Kombinace mrkve, skořice a rozinek je skvělá! Mrkev dodává koláči šťavnatost a vláčnost. Krém z mascarpone a tvarohu zase příjemnou kyselost. Na první pohled jarní koláč, který ale chutná skvěle po celý rok. Připravte si ho podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Banánový chléb se sušeným ovocem a vlašskými ořechy

Banánový chléb se sušeným ovocem a vlašskými ořechy

Určitě se každému z nás už stalo, že jsme si domů koupili banány, na které jsme zapomněli a oni nám po čase stihly zčernat. I přesto, že vypadají nevábně, nemusí skončit v koši se směsným odpadem, ani na kompostu. Raději si z nich můžeme připravit lahodný banánový chléb se sušeným ovocem a vlašskými ořechy. Jak na to?
Obrácený hroznový koláč s pekanovými ořechy

Obrácený hroznový koláč s pekanovými ořechy

Hroznové víno nepatří k úplně typickým surovinám používaným při pečení, proto zřejmě mnohé z nás překvapíi, jak skvěle chutná. Jako inspiraci, kde si to můžete hned vyzkoušet, přináší Jakvkuchyni.cz v receptu na hroznový obrácený koláč. Chuť zkaramelizovaného ovoce dodá i hroznům výbornou chuť, při pečení se navíc nerozpečou, takže při každém soustu krásně křupnou v puse. Jak na to?
Muffiny s chorizem, čedarem a špenátem

Muffiny s chorizem, čedarem a špenátem

Muffiny naslano jsou skvělá svačinka, kterou si s chutí dáme jen tak. Ale když do nich přidáme chorizo, čedar a špenát, máme rázem plnohodnotné jídlo, které nás skvěle zasytí. Hodí se jako občerstvení na party, ale i na výlety. Zkuste je podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Makronky jako z Francie

Makronky jako z Francie

Abychom si na makronkách pochutnali, nemusíme hned kupovat letenky do Paříže. Můžeme makronky s příchutí Francie si můžeme snadno připravit doma podle receptu od Jakvkuchyni.cz!