Víkendová grilovačka může potěšit i vegetariány, na gril totiž můžete dát i mnoho druhů zeleniny nebo hub. Vyzkoušejte si ugrilovat žampiony v parádní marinádě. Dobrou chuť!    
|  | 
Víkendová grilovačka může potěšit i vegetariány, na gril totiž můžete dát i mnoho druhů zeleniny nebo hub. Vyzkoušejte si ugrilovat žampiony v parádní marinádě. Dobrou chuť!     | 
|   | 
Porce     
5 porcí     |   | 
Doba přípravy     
20 minut     |   | 
Chod     | 
Suroviny
|  | 
Pokyny    
- Žampiony neloupejme, stačí je pořádně očistit.
- Očištěné žampiony nakrájíme na měsíčky.
- Připravme si marinádu: smíchejme olivový olej, citrón, sůl a bylinky..
- Dejme žampiony do marinády a nechme je v ledničce odležet cca 5 hodin.
- Nakonec s nimi šup na gril.

