Grilované papriky


Porce
dle počtu paprik
Doba přípravy
10 minut
Doba vaření
15 minut
Suroviny
    papriky ideálně různobarevné
    bylinky dle chuti
Pokyny
  1. Papriky jednoduše omyjte a vložte na gril.
  2. Opékejte po všech stranách, dokud jejich slupka nezačne černat.
  3. Poté je ještě horké vložte do igelitového sáčku, který uzavřete. V něm se papriky zapaří a vy jednoduše odstraníte slupku.
  4. Mezi tím si připravte marinádu z olivového oleje a nasekaných čerstvých bylinek, kterou na závěr připravené papriky potřete.
  5. Nechte je takto chvíli odpočinout, ale chutnají skvěle i teplé.
Tags: ,

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*