SUMČÍ STEAK

I když v Česku stále nepatří ryby mezi hvězdy v našich jídelníčcích, dlouhodobě se ale zájem o konzumaci mořských i sladkovodních ryb v naší gastronomii zvyšuje. U nás patří mezi velmi oblíbené ryby kromě štiky či candáta i sumec. Více o sumcích a receptech ze sumčího masa v dalším dílu seriálu Rybí speciál.
Chilli dzem

Chilli džem

Chilli papričky jsou výbornou ingrediencí v kuchyni a pro některé z nás i nepostradatelným pomocníkem při udržení pevného zdraví. Vyzkoušejte vynikající chilli džem.
Grilované papriky

Grilované papriky

Chystáte se na grilování s přáteli nebo s rodinou a přemýšlíte, co ještě přidat na gril mimo maso? Papriky jsou tou správnou volbou! Grilování jim dodá jemnou uzenou chuť s skvěle se hodí jako příloha ke všem druhům masa i sýrů.
Italský salát s kuskusem

Italský salát s kuskusem

Viva Italia! To si budete říkat, až vyzkoušíte tento lehký salát, který vás jedním soustem přenese na slunné pobřeží. A zvládne jej i začátečník!