Marinované žampiony

Víkendová grilovačka může potěšit i vegetariány, na gril totiž můžete dát i mnoho druhů zeleniny nebo hub. Vyzkoušejte si ugrilovat žampiony v parádní marinádě. Dobrou chuť!
Víkendová grilovačka může potěšit i vegetariány, na gril totiž můžete dát i mnoho druhů zeleniny nebo hub. Vyzkoušejte si ugrilovat žampiony v parádní marinádě. Dobrou chuť!
/wp-content/uploads/2015/12/ico_talir.jpg
Porce
5 porcí
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hrnec.jpg
Doba přípravy
20 minut
/wp-content/uploads/2015/12/ico_hodiny.jpg
Suroviny
    žampiony 5 ks nebo dle libosti
    citrón 1 ks
    sůl na dochucení
    bylinky na dochucení
Pokyny
  1. Žampiony neloupejme, stačí je pořádně očistit.
  2. Očištěné žampiony nakrájíme na měsíčky.
  3. Připravme si marinádu: smíchejme olivový olej, citrón, sůl a bylinky..
  4. Dejme žampiony do marinády a nechme je v ledničce odležet cca 5 hodin.
  5. Nakonec s nimi šup na gril.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*