Dobrota, která svou chutí předčí i ty nejlepší brambůrky. Pokud máte dýně tolik, že dýňová polévka už vám leze i ušima, zpracujte je do lahodných chipsů.
|
Dobrota, která svou chutí předčí i ty nejlepší brambůrky. Pokud máte dýně tolik, že dýňová polévka už vám leze i ušima, zpracujte je do lahodných chipsů.
|
![]() |
Porce
300 g
|
![]() |
Doba přípravy
10 minut
|
![]() |
Doba vaření
30 minut
|
Pokyny
- Pomocí škrabky na brambory nakrájíme dýni na proužky, potřeme olivovým olejem, osolíme a pečeme při teplotě 150 °C do změknutí.
- Během pečení jednou otočíme.
- Krátce před dopečením posypeme tymiánem, výborný je i rozmarýn, který dýňovou pochoutku krásně provoní a dodá patřičnou chuť.