Dýňové chipsy


Dobrota, která svou chutí předčí i ty nejlepší brambůrky. Pokud máte dýně tolik, že dýňová polévka už vám leze i ušima, zpracujte je do lahodných chipsů.
Dobrota, která svou chutí předčí i ty nejlepší brambůrky. Pokud máte dýně tolik, že dýňová polévka už vám leze i ušima, zpracujte je do lahodných chipsů.
Porce
300 g
Doba přípravy
10 minut
Doba vaření
30 minut
Suroviny
    dýně Hokkaidó
Pokyny
  1. Pomocí škrabky na brambory nakrájíme dýni na proužky, potřeme olivovým olejem, osolíme a pečeme při teplotě 150 °C do změknutí.
  2. Během pečení jednou otočíme.
  3. Krátce před dopečením posypeme tymiánem, výborný je i rozmarýn, který dýňovou pochoutku krásně provoní a dodá patřičnou chuť.

Štítky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*