Dýňové chipsy


Geniální pochoutka k televizi nebo na oslavu. Zdravá alternativa bramborových lupínků se hodí i na nabírání pomazánky nebo guacamole. Bez éček, bez soli, bez zbytečného oleje.
Geniální pochoutka k televizi nebo na oslavu. Zdravá alternativa bramborových lupínků se hodí i na nabírání pomazánky nebo guacamole. Bez éček, bez soli, bez zbytečného oleje.
Porce
dle velikosti dýně
Doba přípravy
15 minut
Doba vaření
20 minut
Suroviny
    dýně 1ks Hokkaidó
Pokyny
  1. Pomocí škrabky na brambory nakrájíme dýni na proužky, potřeme olivovým olejem, osolíme a pečeme při teplotě 150 °C do změknutí. Během pečení jednou otočíme.
  2. Krátce před dopečením posypeme tymiánem, výborný je i rozmarýn, který dýňovou pochoutku krásně provoní a dodá patřičnou chuť.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*