Domácí majonéza


K přípravě domácí majonézy budete potřebovat jen pár dostupných surovin a ruční mixér. Použijte co nejkvalitnější vajíčka. Suroviny musejí mít stejnou teplotu, aby se vytvořila emulze.
K přípravě domácí majonézy budete potřebovat jen pár dostupných surovin a ruční mixér. Použijte co nejkvalitnější vajíčka. Suroviny musejí mít stejnou teplotu, aby se vytvořila emulze.
Porce
200 ml majonézy
Doba přípravy
20 minut
Doba vaření
bez vaření
Suroviny
Pokyny
  1. Vložte všechny suroviny do vysoké sklenice a tyčovým mixérem je pomalu rozšlehejte, zvedejte jej ze dna nahoru.
  2. Pokud nemáte výkonný mixér, přilévejte olivový olej postupně a vždy počkejte, až se dávka oleje zapracuje.
  3. Z majonézy pak jednoduchým přidáním nasekané cibule a okurek vytvoříte tatarku.
Tisknout

2 komentáře u „Domácí majonéza

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*