Jarní bramborový salát v sobě spojuje to nejlepší z jarní zeleniny. Brambory, okurka, ředkvičky, červená cibule a čerstvá petržel – jednoduché suroviny, které spolu skvěle fungují. Stačí pár minut a máme na stole skvělou přílohu nebo lehkou večeři.    
|  | 
Jarní bramborový salát v sobě spojuje to nejlepší z jarní zeleniny. Brambory, okurka, ředkvičky, červená cibule a čerstvá petržel – jednoduché suroviny, které spolu skvěle fungují. Stačí pár minut a máme na stole skvělou přílohu nebo lehkou večeři.     | 
|   | 
Porce     
2 porce     |   | 
Doba přípravy     
30 minut     |   | 
Chod     | 
Pokyny    
- Brambory v hrnci zalijeme vodou, osolíme a uvaříme doměkka.
- Vlažné brambory oloupeme a nakrájíme na kousky.
- Do mísy k nim přidáme na tenké plátky nakrájenou okurku, ředkvičky a cibuli.
- Přisypeme nasekanou petržel, osolíme, opepříme, dochutíme citronem, přidáme olej, promícháme a můžeme servírovat.
Pokud si koupíme salátovou okurku a brambory v plastové fólii, nezapomeneme ji vytřídit do kontejneru označeného žlutou samolepkou na plast.

