Bramborový salát podle maminky


Mrkev, celer, petržel… V tomto receptu jsou všechny běžné ingredience na bramborový salát a dvě tajné přísady, které z něj dělají zdatného konkurenta toho vašeho, který je samozřejmě nejlepší :-) Jde o osmaženou cibuli a lák z okurek.
Mrkev, celer, petržel… V tomto receptu jsou všechny běžné ingredience na bramborový salát a dvě tajné přísady, které z něj dělají zdatného konkurenta toho vašeho, který je samozřejmě nejlepší :-) Jde o osmaženou cibuli a lák z okurek.
Porce
4 porce
Doba přípravy
30 minut
Doba vaření
bez vaření
Pokyny
  1. Mrkev, celer a petržel si nakrájíme na kostičky a povaříme do měkka.
  2. Všechny ingredience smícháme (samozřejmě i pokrájené brambory a vajíčka).
  3. Cibulku si vždy osmahneme lehce na másle, aby byla měkká.
  4. Přidáme dostatek majonézy se lžící horčice a bílý jogurt.
  5. Někdy můžeme přidat i lžíci nebo dvě kyselého láku z okurek nebo zakápneme citrónem.
  6. Dosolíme podle chuti.
Tags: ,

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*