Jehněčí maso není typické pro grilování. Když jej ale pořádně namarinujete a důkladně ogrilujete, výsledkem budete nadšení. Výborné k němu jsou třeba osvěžují tzatziky.    
| 
 | 
 
Jehněčí maso není typické pro grilování. Když jej ale pořádně namarinujete a důkladně ogrilujete, výsledkem budete nadšení. Výborné k němu jsou třeba osvěžují tzatziky.     
 | 
          | 
 
Porce     
4 porce     
 | 
          | 
 
Doba přípravy     
15 minut     
 | 
          | 
 
Chod     
 | 
Pokyny    
- Suroviny na marinádu smícháme a potřeme jí kostky masa.
 - Necháme odležet, minimálně hodinu nebo přes noc v lednici.
 - Zeleninu pokrájíme na stejné množství kousků a obalíme v marinádě, ze které jsme vyjmuli maso.
 - Maso a zeleninu napíchneme na grilovací jehly a zakončíme čtvrtkou citrónu. Grilujeme 5 až 10 minut z každé strany.
 - Podáváme se salátem a bramborami.
 
Nejlepší je jehněčí z mladých zvířat. V obchodě je poznáte podle barvy – světle růžová je dobrá, čím tmavší maso, tím starší zvíře.
